reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Najpierw się stresujesz do serduszka, potem żeby prenatalne wyszły potem jest chwila spokoju i znów prenatalne i tak aż do porodu :)
I tu masz całkowita rację.. I ciągle stres.. Nienawidzę tego ja też od niedzieli w stresie bo plamienia byłam w poniedziałek u lekarza i co reżim lozkowy w piątek idę do lekarza znów ścisła kontrola mam nadzieję że już będzie serduszko i nie będę się tak denerwować tym wszystkim :(

reklama
Bylam właśnie w biedronce i jest feta z mleka pasteryzowanego nie pamietam nazywy ale z tej serii smaki świata kuchnia grecka.

Bylam właśnie w biedronce i jest feta z mleka pasteryzowanego nie pamietam nazywy ale z tej serii smaki świata kuchnia grecka.
To super bo tej ogolno dostępnej która jest w każdym sklepie nie można. Fajnie ze są takie odpowiedniki serów które można jeść w ciąży. Albo piwka 0% :)

A to piwo 0% to napewno bezpieczne?
Tak, to jest tylko woda, chmiel i jeczmien. Nie ma dodatku drożdży wiec nie fermentuje. Ma całkowicie 0,00% alkoholu

f2w390bvgn194jcu.png

reklama
Do góry