reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dzisiaj mam zachciankę na ser feta z pomidorkami koktajlowymi [emoji14] koniecznie muszę zjeść na kolację.
Sera feta nie można jeść w ciąży bo jest z mleka Nie pasteryzowanego i może mieć Listerie

f2w390bvgn194jcu.png

Hej dziewczyny, u mnie ok, tylko nie miałam czasu od rana, a zaraz idziemy do kina. Nie widziałam sensu, żeby jechać na IP jeszcze w nocy. Jutro rano jadę prywatnie na kontrole, ale ginekolog mi napisała, ze w ciąży często zdarzają się plamienia i ze na pewno to nic złego, ale dla mojego spokoju mogę podjechać jutro. Od razu zrobie badania wszystkie.
f2w3rjjghb3ibrut.png

A ja dzisiaj korzystając z tego, że pracuje na co dzień z usg przyłożyłam sondę przez powłoki brzuszne i zobaczyłam w końcu pęcherzyk żółtkowy [emoji4] Wcześniej u lekarza był tylko sam ciążowy. Od razu jestem spokojniejsza [emoji846]
20190724_162002.jpeg

A ja dzisiaj korzystając z tego, że pracuje na co dzień z usg przyłożyłam sondę przez powłoki brzuszne i zobaczyłam w końcu pęcherzyk żółtkowy [emoji4] Wcześniej u lekarza był tylko sam ciążowy. Od razu jestem spokojniejsza [emoji846]Zobacz załącznik 1002197

Oj ja bym chyba nadużywała bardzo tej możliwości :)
Gratulacje

Rozplynac się idzie....
Dodatkowo męczy mnie ból głowy...
Zapomniałam Wam napisać, mój mąż jest geniusz jak cholera , wczoraj zabrał córkę nad Ren , A że rano pobudka wczesna to wieczorem padła mu na rowerze w drodze do domu ,no i przyniósł ja do domu , zamiast dac mi zdjąć jej kask na lezaco to ja podniósł na siedzaco... ona p9budka , myślałam że go udusze bo się zabrał i poszedl na siłownię ,potem do kolegów, A ja meczylam się z nią do godziny 23.30 i zasnelam razem z nią , A już miałam w planach testy na prawko porobić , bo nic nie robię , nie mam kiedy, A chciałabym jakoś po 15 sierpnia podejść.
20190724_171849.jpeg

reklama
Do góry