Jaka będziesz miała różnice u nas będzie 19 miesięcy
Są uniwersalne dostawki. Zastanawiam się nad kupnem bo będę mieć mała roznice wieku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są uniwersalne dostawki. Zastanawiam się nad kupnem bo będę mieć mała roznice wieku
Sera feta nie można jeść w ciąży bo jest z mleka Nie pasteryzowanego i może mieć ListerieDzisiaj mam zachciankę na ser feta z pomidorkami koktajlowymi [emoji14] koniecznie muszę zjeść na kolację.
Spokojnie, znajdziesz i takie z pasteryzowanym..Sera feta nie można jeść w ciąży bo jest z mleka Nie pasteryzowanego i może mieć Listerie
A ja dzisiaj korzystając z tego, że pracuje na co dzień z usg przyłożyłam sondę przez powłoki brzuszne i zobaczyłam w końcu pęcherzyk żółtkowy [emoji4] Wcześniej u lekarza był tylko sam ciążowy. Od razu jestem spokojniejsza [emoji846]Zobacz załącznik 1002197
Jakiej firmy ser kupujesz? Bo wiem ze Favita i ten z biedronki nie można jeśćSpokojnie, znajdziesz i takie z pasteryzowanym..
Islos taki w pudełku plastikowym.Jakiej firmy ser kupujesz? Bo wiem ze Favita i ten z biedronki nie można jeść