reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Kochana jakakolwiek decyzja mozr byc podjeta tylko w sytuacji jak beta zacznie spadac wczesniej absolutnie!! Nie jestesmy maszynami zeby wszystko dzialalo u nas jak w ksiazce. Badz dobrej mysli, jedyne co to kontroluj bete bo wtedy widac czy spada. Jestem pelna nadziei ;)
Właśnie ja betę tylko robiłam 1 i 3 lipca. Przyrost był wtedy 40%. Potem nie mierzyłam bo ta beta mnie stresowała za bardzo. W szpitalu powiedzieli ze teraz obraz usg jest ważniejszy niż hcg i na usg rośnie. Ale jak za tydzień nie urośnie (oby uroslo i było serduszko) to pójdę na betę.

reklama
Właśnie ja betę tylko robiłam 1 i 3 lipca. Przyrost był wtedy 40%. Potem nie mierzyłam bo ta beta mnie stresowała za bardzo. W szpitalu powiedzieli ze teraz obraz usg jest ważniejszy niż hcg i na usg rośnie. Ale jak za tydzień nie urośnie (oby uroslo i było serduszko) to pójdę na betę.
Ja wyczytalam ze beta spada przy zarodku obumarlym. Jesli jest puste jajo plodowe to beta rosnie wiec chyba nie ma sensu jej badac bo da falszywa nadzieje. Ale sama nie wiem,napisalam tyle co wyczytalam.

Ale naskrobałyscie od wczoraj. Jeju dopiero się z łóżka zwlekam. Cycki ogromniaste w stanik się nie mieszczą. Wczoraj dostałam sałatkę jarzynowa i zgadnijcie co zjem na "śniadanie" [emoji23] a na obiad robię szynkę w sosie porowym.

reklama
Ja właśnie zazylam pierwszy raz nospe, jak się skarzylam rano że nic nie ma tak mnie brzuch pobolewa, kłuje, a nie chce tego w pracy a do 17 dzisiaj ;(

Do góry