reklama
sandawilla
Fanka BB :)
Dobrze zrobiłaś . Z dzidzią na pewno wszystko w porządku . Gdyby było coś nie tak to czulabys to . Śliczny brzuszekU mnie dziś tak 7+2
Dziewczyny pojechał na IP po tym upadku chyba spanikowałam bo dziś już mnie nic nie boli bardziej niż normalnie. Ale pani na IP powiedziała ze jest noc lekarz do mnie nie zejdzie i mogą mnie na oddział przyjąć to w poz zrobią badania, bo musza betahcg oznaczyć, morfologię, wiec pytam ja po co, ze przecież ja wiem, ze jestem w ciąży tylko chciałam się upewnić czy z maluszkiem ok po upadku ona na to, ze albo idę na oddział albo do domu bo na IP nikt mnie badać nie będzie... co o tym myślicie? Pojechałam do domu, bo nie mam ani plamien ani większego bólu w sumie tylko kolano stłukłam troszkę :/
Już lepiej , od tamtej pory nic nie wymiotowala, ja też padlam przed 7 , teraz wstała, nie narzeka na brzuszek,zobaczymy po śniadaniuJak tam sytuacja?
Agunia1401
Moderator
Kinderka88
A ja właśnie smażę placki ziemniaczane tak mnie naszło [emoji16]
Ja miałam fazę na placki w czwartek i tez robiłam ze śmietana mniam... kurczę może dziś tez zrobieA ja właśnie smażę placki ziemniaczane tak mnie naszło [emoji16]
Kinderka88
Ja miałam fazę na placki w czwartek i tez robiłam ze śmietana mniam... kurczę może dziś tez zrobie
Mnie przerażają te zachcianki z córka tak nie miałam [emoji6]
Dziękuję że pytasz. A tak różnie. Raz mi się wydaje że napewno wszystko dobrze, że się serduszko pojawi i jest ok. A za chwilę zastanawiam się czy podejmować decyzje o operacji. Więc gorzej. Dostałam tydzień chorobowego, będę starała się jakoś odpocząć i przez ten tydzień jeszcze myśleć pozytywnie. Przy pierwszej córce nie wiem kiedy pojawiło się serduszko bo byłam w 5 tyg jak byłam w Polsce a potem dopiero w 10. Może jej też się pojawiło w 7, 8 kto wie. Muszę czekać, nic nie zrobię. A Ty jak się czujesz? U Ciebie już wszystko na swoim miejscu?@UKmama jak Twoje samopoczucie? Jak się czujesz? Ściskam
Kinderka88
Dziękuję że pytasz. A tak różnie. Raz mi się wydaje że napewno wszystko dobrze, że się serduszko pojawi i jest ok. A za chwilę zastanawiam się czy podejmować decyzje o operacji. Więc gorzej. Dostałam tydzień chorobowego, będę starała się jakoś odpocząć i przez ten tydzień jeszcze myśleć pozytywnie. Przy pierwszej córce nie wiem kiedy pojawiło się serduszko bo byłam w 5 tyg jak byłam w Polsce a potem dopiero w 10. Może jej też się pojawiło w 7, 8 kto wie. Muszę czekać, nic nie zrobię. A Ty jak się czujesz? U Ciebie już wszystko na swoim miejscu?
Dobrze myślisz nadzieja to podstawa jestem z Tobą [emoji1307][emoji8]
reklama
m-madzix
Kochana jakakolwiek decyzja mozr byc podjeta tylko w sytuacji jak beta zacznie spadac wczesniej absolutnie!! Nie jestesmy maszynami zeby wszystko dzialalo u nas jak w ksiazce. Badz dobrej mysli, jedyne co to kontroluj bete bo wtedy widac czy spada. Jestem pelna nadzieiDziękuję że pytasz. A tak różnie. Raz mi się wydaje że napewno wszystko dobrze, że się serduszko pojawi i jest ok. A za chwilę zastanawiam się czy podejmować decyzje o operacji. Więc gorzej. Dostałam tydzień chorobowego, będę starała się jakoś odpocząć i przez ten tydzień jeszcze myśleć pozytywnie. Przy pierwszej córce nie wiem kiedy pojawiło się serduszko bo byłam w 5 tyg jak byłam w Polsce a potem dopiero w 10. Może jej też się pojawiło w 7, 8 kto wie. Muszę czekać, nic nie zrobię. A Ty jak się czujesz? U Ciebie już wszystko na swoim miejscu?