reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny bo mi się robi już nie do śmiechu jeszcze z godzinę będę w pracy więc nie wiem ale boli mnie z lewej strony i to klocie nie jest nie do zniesienia, ale boli już bardziej nie wiem co robić... Jutro mam usg wieczorem.. To jest takie uklocie I przerva I będzie tak że chwilę kilka razy ukluje przerwa i za jakiś czas powrót, może to coś z jelitami związane bo mam zaparcoe czuje, ale dziwne to...

reklama
Jak są zakazywane jakieś sporty to właśnie rower i wspinaczka oraz motor przez to że można się wywrocic i spać, bo jeszcze na nogach spadając się podeprzesz czy rękami ale na rowerze ciężko.
Na wp parenting czytałam ze można ale tylko w pierwszym trymestrze. No i jeżeli nie ma przeciwskazań. W drugim juz nie bo ciaza nie lubi wstrząsów i znajoma dostała pozwolenie od lekarza dlatego tym się sugerowalam.

Mili ja też mam tendencje do tycia choć teraz lepiej wyglądam niz jak byłam 20 latką 8-) . Musze się bardzo pilnować i nie dopuścić do szybkiego tycia.

Dziewczyny bo mi się robi już nie do śmiechu jeszcze z godzinę będę w pracy więc nie wiem ale boli mnie z lewej strony i to klocie nie jest nie do zniesienia, ale boli już bardziej nie wiem co robić... Jutro mam usg wieczorem.. To jest takie uklocie I przerva I będzie tak że chwilę kilka razy ukluje przerwa i za jakiś czas powrót, może to coś z jelitami związane bo mam zaparcoe czuje, ale dziwne to...
Po pracy leżenie aż do jutra . Odpoczynek! Może jak masz to nospe możesz wziąć spokojnie

Ja się czuje tak ciążowo że będę bardzo zdziwiona jak się okaże że jednak się nie uda :( chociaż nastawiłam się na to, lepiej mieć niespodziankę
Trzymam za nas obie kciuki! Ja też mam dalej ból piersi, straszne zmęczenie i wyostrzony węch. Nie mam plamien, bóli. Też mam nadzieję! Jeszcze wyczytałam że jak się ma tyłozgięcie macicy to ten zarodek później widać a ja mam. Nie wiem, tamtym razem od początku miałam złe przeczucie, teraz jakoś wierzę że się uda. Ale ani szpital ani mój partner nie wierzą.

reklama
Trzymam za nas obie kciuki! Ja też mam dalej ból piersi, straszne zmęczenie i wyostrzony węch. Nie mam plamien, bóli. Też mam nadzieję! Jeszcze wyczytałam że jak się ma tyłozgięcie macicy to ten zarodek później widać a ja mam. Nie wiem, tamtym razem od początku miałam złe przeczucie, teraz jakoś wierzę że się uda. Ale ani szpital ani mój partner nie wierzą.
No szkoda wielka że partner nie wierzy, mój też bardzo sceptycznie nastawiony ale to z troski żebym się nie zawiodla :( Ale masz nas! :)

Do góry