reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny mam pytanie któraś z was ćwiczy teraz np bieganie po 10 min spacery? Ja jeszcze nie byłam na wizycie i nie wiem czy poczekać...

Mała.czarna i UKmama trzymamy za was mocno kciuki.

Mili ja jeszcxe jeżdżę na rowerze. Myślę o fitness. Ale poczekam do drugiego trymestru. I oczywiście jak lekarz nie zabroni.

Ja też na 1 trymestr odstawilam siłownię mimo że place, ale nie mogę przerwać, a pracuje fizycznie i jakbym dołożyłam fitness to bum się nie doczolgala do domu.

Mała.czarna i UKmama trzymamy za was mocno kciuki.

Mili ja jeszcxe jeżdżę na rowerze. Myślę o fitness. Ale poczekam do drugiego trymestru. I oczywiście jak lekarz nie zabroni.

Ja po wczorajszym upadku już bym ba rower nie wsiadła, wysokość podobno wiec stres byłby ten sam. Jeszcze się zbieram po wczorajszym

Jak są zakazywane jakieś sporty to właśnie rower i wspinaczka oraz motor przez to że można się wywrocic i spać, bo jeszcze na nogach spadając się podeprzesz czy rękami ale na rowerze ciężko.

reklama
Jak mam w domu rowerek stacjonarny no mogę sobie jeździć :) jak tylko wrócę to zaczynam, ale najpierw wizyta. Powiem wam że mi ciężko jestem niska mam 152 cm wzrostu a już ważę 61 kg... Rok temu udało mi się do 45kg schudnąć ale sobie podjadalam i pach mam teraz :)

Do góry