reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

To tylko się cieszyć! :) oby tak cała ciąże! Ja tez mam małe symptomy, najgorzej to przeziębienie ciagle mnie meczy. Mąż pojechał właśnie do apteki kupić inhalator. Może to pomoze...
f2w3rjjghb3ibrut.png
Pocieszylas ;) ja też mam katar, a jak po key nocy spłynie to muszę wszystko odkaszlec, można coś brać? Na zawsze się 1tys mg Wit C ratowalam, teraz to nie wiem czy mogę, może zwykly ritiniscorbin lub rutinocea można?

reklama
U mnie dziś tak 7+2:)

Dziewczyny pojechał na IP po tym upadku chyba spanikowałam bo dziś już mnie nic nie boli bardziej niż normalnie. Ale pani na IP powiedziała ze jest noc lekarz do mnie nie zejdzie i mogą mnie na oddział przyjąć to w poz zrobią badania, bo musza betahcg oznaczyć, morfologię, wiec pytam ja po co, ze przecież ja wiem, ze jestem w ciąży tylko chciałam się upewnić czy z maluszkiem ok po upadku ona na to, ze albo idę na oddział albo do domu bo na IP nikt mnie badać nie będzie... co o tym myślicie? Pojechałam do domu, bo nie mam ani plamien ani większego bólu w sumie tylko kolano stłukłam troszkę :/

Załączniki

• 6B1B7C7C-0186-4DE4-B461-4EE85C30C4DD.jpeg
    6B1B7C7C-0186-4DE4-B461-4EE85C30C4DD.jpeg
    515,1 KB · Wyświetleń: 103
  • F8B67904-F48D-4005-B3C1-71E89F7231BE.jpeg
    F8B67904-F48D-4005-B3C1-71E89F7231BE.jpeg
    867,1 KB · Wyświetleń: 102
Pocieszylas ;) ja też mam katar, a jak po key nocy spłynie to muszę wszystko odkaszlec, można coś brać? Na zawsze się 1tys mg Wit C ratowalam, teraz to nie wiem czy mogę, może zwykly ritiniscorbin lub rutinocea można?

Ja zrobiłam syrop z cebuli, czosnku i miodu, gardło płuczę woda z solą, herbaty z imbirem i cytryna pije, dużo pije ogolnie i teraz jeszcze inhalacje solą fizjologiczna będę robić. Muszę się wyleczyć. Mega niedobrze, ze złapało mnie w 1 trymestrze :( mam nadzieje, ze dzidzi nic przez to nie będzie...

Dziewczyny no nie wiem zaczęłam się bać... Brzuch płaski :0
Dobrze Kamsi ci mówi. Ja wtedy nic nie czułam prócz pozytywnego testu . A symptomy zaczęłam czuć dopiero na początku tego tygodnia. A tak wcale nic.
Teraz dopiero lekkie mdłości i lekki ból piersi ale tylko przy dotyku . Wcześniej też się zastanawialam czy jestem . Tylko testy mi przypominały

Dziewczyny pojechał na IP po tym upadku chyba spanikowałam bo dziś już mnie nic nie boli bardziej niż normalnie. Ale pani na IP powiedziała ze jest noc lekarz do mnie nie zejdzie i mogą mnie na oddział przyjąć to w poz zrobią badania, bo musza betahcg oznaczyć, morfologię, wiec pytam ja po co, ze przecież ja wiem, ze jestem w ciąży tylko chciałam się upewnić czy z maluszkiem ok po upadku ona na to, ze albo idę na oddział albo do domu bo na IP nikt mnie badać nie będzie... co o tym myślicie? Pojechałam do domu, bo nie mam ani plamien ani większego bólu w sumie tylko kolano stłukłam troszkę :/

To niezłe upadłaś.. myśle ze wszystko jest ok niema co panikować gdyby się coś działo myśle ze byłoby plamienie szkoda czasu na oddział

Takim upadkiem nie masz co się przejmować, co innego gdybyś na tyłek mocmo upadła, był wieczór dużo śpiewałas a to męczy stąd zawrót głowy, też mam je często i wtedy siadam żeby przeczekać ;)

reklama
Dziewczyny no nie wiem zaczęłam się bać... Brzuch płaski :0
A jaki masz mieć jak jesteś dopiero w 4 tyg ?!? :D ja jestem w 8tyg i rano tez mam płaski, a jak zjem to na wieczor jak w 6mcu. Masakra, żeby na sile już sobie bez sensu szukać powodów do zmartwień... po co Ci to?

Do góry