reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

:D:D:D
Ja w każdej ciaxy miałam olbrzymi brzuch ...jeden kropek na bank . Tylko ze w tej ciąży strasznie szybko juz mi wyskoczył
Ja wiem ze nie powinno się mówić brzydko o brzuszkach itd, ale np ja miałam 16 lat szłam z koleżanką i mówie patrz na tą kobietę chyba ma 5cio raczki naprawdę nigdy nie widziałam większego brzuszka, niestety kobieta to usłyszała odwróciła się i część Aga, to była moja dalszą kuzynka... Od tamtej pory nic nikomu nie mówię, ja tego nawet w negatywny sposób nie powiedziałam.

reklama
Ja się nie mogę doczekać jutrzejszego usg, jestem dobrej myśli ale symptomy mi znikły. Jak już mam dobre nastawienie to nagle coś organizm pokaże nie bądź taka pewna, oprocz pobolewania brzucha, piersi i bezsenności nic, żadnych nudności.
f2w3gov37znp1hsr.png

Hej kochane wstałam brzuch o połowę mniejszy ból koło pępka znikł a ja mam uczucie jak bym w ciąży nie była.. :(( cała woda mi spadła bo na wadze - 1kg....

Ja się nie mogę doczekać jutrzejszego usg, jestem dobrej myśli ale symptomy mi znikły. Jak już mam dobre nastawienie to nagle coś organizm pokaże nie bądź taka pewna, oprocz pobolewania brzucha, piersi i bezsenności nic, żadnych nudności.
f2w3gov37znp1hsr.png
To tylko się cieszyć! :) oby tak cała ciąże! Ja tez mam małe symptomy, najgorzej to przeziębienie ciagle mnie meczy. Mąż pojechał właśnie do apteki kupić inhalator. Może to pomoze...
f2w3rjjghb3ibrut.png

reklama
No szok!! Mega szybko!! A może masz starsza ciąże jednak. Brzuch jak w 4 miesiącu :) mój jest duży przez wzdęcia, ale u Ciebie tak typowo ciążowy już :) sweet ;)
Nie kochana jestem marcoweczką . W ten piątek idę prywatnie to myślę że tutaj dokładnie wyliczy mi termin. Bo ostatnio trafiłam na takiego co nie potrafił nic mi powiedzieć. Dobrze ze choć serduszko znalazł:oo:

Do góry