reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Te gazy mnie wykoncza :) na szczęście minęło to kucie w okolica pępka oby na stałe ból straszny...

reklama
To mój w 19 tygodniu wcześniej nie bardzo było widać
Screenshot_20190720-224813_Gallery.jpeg

Wiecie co ja puki nie pójdę na usg to chyba nie uwierzę muszę zobaczyć usłyszeć serduszko to się uspokoje dotrze to do mnie i do mojej rodziny na razie mi nie bardzo wierzą :)

Widzę podobnie jak Ja testujesz [emoji23] by uwierzyć [emoji7]
Jeszcze kilka zrobiłam których zdjęć nie ma [emoji23]
Ale nikt oprócz mojego nie męża i Nikusi nie wie o ciąży, chcem jeszcze trochę z ta nowina poczekać [emoji2958]
20190703_062459.jpeg
20190703_135728.jpeg
20190704_051055.jpeg
20190710_164059.jpeg
20190718_172550.jpeg

Widzę podobnie jak Ja testujesz [emoji23] by uwierzyć [emoji7]
Jeszcze kilka zrobiłam których zdjęć nie ma [emoji23]
Ale nikt oprócz mojego nie męża i Nikusi nie wie o ciąży, chcem jeszcze trochę z ta nowina poczekać [emoji2958]Zobacz załącznik 1000736Zobacz załącznik 1000739Zobacz załącznik 1000740Zobacz załącznik 1000741Zobacz załącznik 1000742

Ty już widzę po usg a ja nie mogę wytrzymać a do pierwszej wizyty jeszcze tyle czasu... W sobotę wyjeżdżamy do Polski przyjechałam z córką na wakacje do męża wracam z upragniona niespodzianka :))) gdyż ogólnie mąż tu pracuje córka ma szkole w Pl o tu żyjemy budujemy domek :)

reklama
To czekanie do sierpnia mnie wykończy ale tylko tam gdzie przyjmuje mój ginekolog on wydaje usg z opisem. Wszyscy inni ginekolodzy nie wydają usg... A na dodatek mój na urlopie i nie wiadomo czy do 6 sierpnia wróci

Do góry