reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

A jeśli chodzi płeć dzidziusia chcecie poznawać?

Bo to że marzy mi się synuś to oczywiste.
I tak sobie myślę że gdyby nie moja ciekawość i niecierpliwość to chyba chciała bym mieć niespodziankę do końca [emoji173]

Ale znając siebie nie wytrzymam i pewnie będą na usg zaczęła bym sama się doszukiwać płci i zgadywać [emoji23]

reklama
A jeśli chodzi płeć dzidziusia chcecie poznawać?

Bo to że marzy mi się synuś to oczywiste.
I tak sobie myślę że gdyby nie moja ciekawość i niecierpliwość to chyba chciała bym mieć niespodziankę do końca [emoji173]

Ale znając siebie nie wytrzymam i pewnie będą na usg zaczęła bym sama się doszukiwać płci i zgadywać [emoji23]

Mi się marzy synek :) ale co Bóg da wszystko przyjmę z miłością oby szczęśliwie donosic już bym chciała usłyszeć serduszko i być w takim tygodniu który da mi pewnośc że nic mi i maluszkowi nie grozi...

Nie wiem boję się :(( że za bardzo się cieszę mąż rodzinie powiedzial

Kochane a wy bierzecie tylko kwas foliowy czy coś jeszcze?? Ja właśnie nie wiem czy czekać na pierwszą wizytę czy cos już kupić???

Dokładnie również już chciała bym być w takim tygodniu by móc się cieszyć szczęściem i nie martwic się tak. MY nikomu jeszcze nie mówimy mam już doświadczenie gdy powiedzieliśmy odrazu to znaczy w wigilię 2017 zrobiłam prezent mojemu nie mężowi w postaci pozytywnego testu ciazowego nawet nagralam gdy otwierał he te szczęście euforię, on odrazu dzwonił do rodziców.dziadkowie poplakani ze szczęścia A tydzień później może troszkę więc straciłam ta ciążę więc teraz wolę poczekać. Później im m iej osób wie przez co przychodzisz tym łatwiej wrócić do codzienności tak mi się wydaje.

A my powiedzieliśmy ale u mnie na spokojnie każą mi się nie cieszyć itd nic nie oglądać czekać... Także jestem skołowana:(

Kochane a wy bierzecie tylko kwas foliowy czy coś jeszcze?? Ja właśnie nie wiem czy czekać na pierwszą wizytę czy cos już kupić???
Ja biorę te tabletki oprócz luteiny zapobiegawczo w sumie bo przeżyłam poronienie.
Screenshot_20190720-232628_Chrome.jpeg

Oki dziewczynki buziaczki [emoji8] na dobranoc uciekam muszę trochę pospać młoda pewnie zaraz pobudkę zrobi na mleczko A matka jeszcze nie zmruzyla oka. Tym z bezsenności życzę by szybko czas zleciał wiem co to znaczy pod koniec ciąży spać wogole nie mogłam położne zalecaly słuchanie relaksującej muzyki, może troszkę to pomogło ale nie za wiele [emoji6]

Ja biorę sam kwas foliowy czekam na pierwszą wizytę.

A ja spać nie mogę w rano będę nie przytomna... :(

reklama
Jak tam po usg?
Super dzięki, fasolka jest idealna, serduszko bije, nie ma nic co mogło by, ciąży zagrażać. Zero krwiaków czy innych nieprawidłowości. Jedyne co to ciąża jest o 4 dni młodsza niż wynikało by z Flo, ale powiedzieli mi że tak naprawdę będzie wiadomo na USG w 12 tygodniu i wtedy też będzie najbardziej wiarygodny termin.

Do góry