reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

A jeśli chodzi płeć dzidziusia chcecie poznawać?

Bo to że marzy mi się synuś to oczywiste.
I tak sobie myślę że gdyby nie moja ciekawość i niecierpliwość to chyba chciała bym mieć niespodziankę do końca [emoji173]

Ale znając siebie nie wytrzymam i pewnie będą na usg zaczęła bym sama się doszukiwać płci i zgadywać [emoji23]

reklama
A jeśli chodzi płeć dzidziusia chcecie poznawać?

Bo to że marzy mi się synuś to oczywiste.
I tak sobie myślę że gdyby nie moja ciekawość i niecierpliwość to chyba chciała bym mieć niespodziankę do końca [emoji173]

Ale znając siebie nie wytrzymam i pewnie będą na usg zaczęła bym sama się doszukiwać płci i zgadywać [emoji23]

Mi się marzy synek :) ale co Bóg da wszystko przyjmę z miłością oby szczęśliwie donosic już bym chciała usłyszeć serduszko i być w takim tygodniu który da mi pewnośc że nic mi i maluszkowi nie grozi...

Nie wiem boję się :(( że za bardzo się cieszę mąż rodzinie powiedzial

Kochane a wy bierzecie tylko kwas foliowy czy coś jeszcze?? Ja właśnie nie wiem czy czekać na pierwszą wizytę czy cos już kupić???

Dokładnie również już chciała bym być w takim tygodniu by móc się cieszyć szczęściem i nie martwic się tak. MY nikomu jeszcze nie mówimy mam już doświadczenie gdy powiedzieliśmy odrazu to znaczy w wigilię 2017 zrobiłam prezent mojemu nie mężowi w postaci pozytywnego testu ciazowego nawet nagralam gdy otwierał he te szczęście euforię, on odrazu dzwonił do rodziców.dziadkowie poplakani ze szczęścia A tydzień później może troszkę więc straciłam ta ciążę więc teraz wolę poczekać. Później im m iej osób wie przez co przychodzisz tym łatwiej wrócić do codzienności tak mi się wydaje.

A my powiedzieliśmy ale u mnie na spokojnie każą mi się nie cieszyć itd nic nie oglądać czekać... Także jestem skołowana:(

Kochane a wy bierzecie tylko kwas foliowy czy coś jeszcze?? Ja właśnie nie wiem czy czekać na pierwszą wizytę czy cos już kupić???
Ja biorę te tabletki oprócz luteiny zapobiegawczo w sumie bo przeżyłam poronienie.
Screenshot_20190720-232628_Chrome.jpeg

Oki dziewczynki buziaczki [emoji8] na dobranoc uciekam muszę trochę pospać młoda pewnie zaraz pobudkę zrobi na mleczko A matka jeszcze nie zmruzyla oka. Tym z bezsenności życzę by szybko czas zleciał wiem co to znaczy pod koniec ciąży spać wogole nie mogłam położne zalecaly słuchanie relaksującej muzyki, może troszkę to pomogło ale nie za wiele [emoji6]

Ja biorę sam kwas foliowy czekam na pierwszą wizytę.

A ja spać nie mogę w rano będę nie przytomna... :(

reklama
Jak tam po usg?
Super dzięki, fasolka jest idealna, serduszko bije, nie ma nic co mogło by, ciąży zagrażać. Zero krwiaków czy innych nieprawidłowości. Jedyne co to ciąża jest o 4 dni młodsza niż wynikało by z Flo, ale powiedzieli mi że tak naprawdę będzie wiadomo na USG w 12 tygodniu i wtedy też będzie najbardziej wiarygodny termin.

Do góry