reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ale słodko moja jeszcze nic z tego nie będzie więcej za malutka jest
Mi w pierwszej ciąży brzuszek się później pojawił potem był bardzo duży. Teraz na prawde szybko rośnie ale wydaje mi się że po prostu wypełnia się ta pozostałość skóry z pierwszej ciąży :) taki będę geubasek hehe

Rozczuliłam się córcia podeszła i przytula brzuszek i mówi dobranoc dzidziusiu... Nie do opisania

reklama
Ty już widzę po usg a ja nie mogę wytrzymać a do pierwszej wizyty jeszcze tyle czasu... W sobotę wyjeżdżamy do Polski przyjechałam z córką na wakacje do męża wracam z upragniona niespodzianka :))) gdyż ogólnie mąż tu pracuje córka ma szkole w Pl o tu żyjemy budujemy domek :)

A kiedy pierwsza wizyta usg?
Uwierz mi mimo że widziałam serduszko nie dociera do mnie HALOO JESTES W CIAZY [emoji7]
Ale mamy to szczęście [emoji173][emoji173][emoji173] oby wszystkim nam te 9 miesięcy upłynęło bez komplikacji

A kiedy pierwsza wizyta usg?
Uwierz mi mimo że widziałam serduszko nie dociera do mnie HALOO JESTES W CIAZY [emoji7]
Ale mamy to szczęście [emoji173][emoji173][emoji173] oby wszystkim nam te 9 miesięcy upłynęło bez komplikacji

Planuje na 6 sierpnia ale nie wiem czy już ginekolog wróci z urlopu mam dzwonić na początku miesiąca

Planuje na 6 sierpnia ale nie wiem czy już ginekolog wróci z urlopu mam dzwonić na początku miesiąca

To nie tak długo wcale he ale łatwo się mówi wiem przeciesz to wieczność [emoji849]

Ja się może doczekam kolejnej pod koniec sierpnia jenys przeciesz to wielka czaso przestrzeń [emoji23]
Chyba że skuszę się i prywatnie pójdę znowu [emoji6]

reklama
To nie tak długo wcale he ale łatwo się mówi wiem przeciesz to wieczność [emoji849]

Ja się może doczekam kolejnej pod koniec sierpnia jenys przeciesz to wielka czaso przestrzeń [emoji23]
Chyba że skuszę się i prywatnie pójdę znowu [emoji6]

Kochana to ja tylko prywatnie 3 lata temu laparoskopia usuwany torbiel na lewym jajniku... prawie nic z niego nie zostało brak w nim pęcherzykow.. Także zadziałał prawy jajnik dlatego tak się boję... A tylko tam dają usg i widzę wszystko na monitorze

Do góry