reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ciekawe czy któraś z nas będzie miała ten zaszczyt :)
Też jestem ciekawa czy któraś z nas podwójnie zostanie uszczesliwiona [emoji7]

Nie dawno na grupie gdzieś na fb dziewczyna mająca mi 2 synów zwierzala się że obecnie znowu w ciąży jest i dowiedziała się że będzie 3 syn i miała wyrzuty sumienia że się nie cieszy że jej smutno i źle bo bardzo pragnęła córeczki to było jakoś gdy była w 16 tygodniu A wiecie że 4 tygodnie później okazało się że będą bliźniaki i jedno z bobasow to dziewczynka [emoji7]
Mnie trochę dziwi że do 20tygodnia mogli nie zauważyć że nosi bliźnięta? Trochę to dziwne moim zdaniem

Dziewczyny czy to tylko ja mam tak że do mnie to jeszcze nie dociera że jestem w ciąży.. Może dopiero jak pójdę w czwartek i usłyszę serduszko dopiero 5 tydz jeszcze się z tym nie oswoiłam..

Ja tak mam 4 testy ale wizyta do piero w sierpniu bo mój ginekolog na urlopie kazaly dzwonić na początku sierpnia...

Też jestem ciekawa czy któraś z nas podwójnie zostanie uszczesliwiona [emoji7]

Nie dawno na grupie gdzieś na fb dziewczyna mająca mi 2 synów zwierzala się że obecnie znowu w ciąży jest i dowiedziała się że będzie 3 syn i miała wyrzuty sumienia że się nie cieszy że jej smutno i źle bo bardzo pragnęła córeczki to było jakoś gdy była w 16 tygodniu A wiecie że 4 tygodnie później okazało się że będą bliźniaki i jedno z bobasow to dziewczynka [emoji7]
Mnie trochę dziwi że do 20tygodnia mogli nie zauważyć że nosi bliźnięta? Trochę to dziwne moim zdaniem

Wszystko możliwe :) ja mam na prawdę brzuch jak bym w 3 miesiącu była... Nikt mi uwierzyć nie chce ze to 3 tydzień i 5 dzień

Dziewczyny czy to jest możliwe żeby już w 5 czy w 7 tyg był widoczny brzuch słyszałam że w m w 2 ciąży szybciej widać brzuszek ale tak ok 3 4 miesiąca

Kochana uwierz mi ja jestem w szoku przez parę dni moj brzuch się powiększył i z boku wygląda jak by to był 3 miesiąc aż w szoku jestem... Może więcej tam fasolek jest nie wiem..

Dziewczyny czy to jest możliwe żeby już w 5 czy w 7 tyg był widoczny brzuch słyszałam że w m w 2 ciąży szybciej widać brzuszek ale tak ok 3 4 miesiąca
Jeśli chodzi o mnie to faktycznie w drugiej ciąży był brzusio widoczny dużo szybciej niż w pierwszej
Myślę że mój się ujawnił jakoś 19tydzien może znajdę foto z 2018 to pokaże

Wiecie co ja puki nie pójdę na usg to chyba nie uwierzę muszę zobaczyć usłyszeć serduszko to się uspokoje dotrze to do mnie i do mojej rodziny na razie mi nie bardzo wierzą :)

Załączniki

• IMG_20190719_192157.jpg
    IMG_20190719_192157.jpg
    1 008,3 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_20190718_154936.jpg
    IMG_20190718_154936.jpg
    791,2 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_20190720_052834.jpg
    IMG_20190720_052834.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 49
Pisałam o tym samym dużo wcześniej
emoji6.png
he he i szczerze mówiąc byłam już na usg widziałam
emoji173.png
serduszko A i tak nadal nie mogę uwierzyć że mieszka we mnie mały bombelek.... tym bardziej że nawet troszeczkę mnie piersi nie bolą A z tego co czytam to chyba większość z was dotknął ten przyjemny objaw pełnych większych piersi
emoji4.png
Mnie w
Ja tez czekam na większe piersi, przydałoby mi się [emoji23]
A ja już w tym tygodniu zauważyłam zmiany . A już jestem w 7 tc

reklama
Mi w pierwszej ciąży brzuszek się później pojawił potem był bardzo duży. Teraz na prawde szybko rośnie ale wydaje mi się że po prostu wypełnia się ta pozostałość skóry z pierwszej ciąży :) taki będę geubasek hehe

Rozczuliłam się córcia podeszła i przytula brzuszek i mówi dobranoc dzidziusiu... Nie do opisania

Do góry