Milii
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jestem ciekawa czy któraś z nas podwójnie zostanie uszczesliwiona [emoji7]Ciekawe czy któraś z nas będzie miała ten zaszczyt
Dziewczyny czy to tylko ja mam tak że do mnie to jeszcze nie dociera że jestem w ciąży.. Może dopiero jak pójdę w czwartek i usłyszę serduszko dopiero 5 tydz jeszcze się z tym nie oswoiłam..
Piękny brzusio ja mam większy
Też jestem ciekawa czy któraś z nas podwójnie zostanie uszczesliwiona [emoji7]
Nie dawno na grupie gdzieś na fb dziewczyna mająca mi 2 synów zwierzala się że obecnie znowu w ciąży jest i dowiedziała się że będzie 3 syn i miała wyrzuty sumienia że się nie cieszy że jej smutno i źle bo bardzo pragnęła córeczki to było jakoś gdy była w 16 tygodniu A wiecie że 4 tygodnie później okazało się że będą bliźniaki i jedno z bobasow to dziewczynka [emoji7]
Mnie trochę dziwi że do 20tygodnia mogli nie zauważyć że nosi bliźnięta? Trochę to dziwne moim zdaniem
Dziewczyny czy to jest możliwe żeby już w 5 czy w 7 tyg był widoczny brzuch słyszałam że w m w 2 ciąży szybciej widać brzuszek ale tak ok 3 4 miesiąca
Jeśli chodzi o mnie to faktycznie w drugiej ciąży był brzusio widoczny dużo szybciej niż w pierwszejDziewczyny czy to jest możliwe żeby już w 5 czy w 7 tyg był widoczny brzuch słyszałam że w m w 2 ciąży szybciej widać brzuszek ale tak ok 3 4 miesiąca
Mnie wPisałam o tym samym dużo wcześniejhe he i szczerze mówiąc byłam już na usg widziałamserduszko A i tak nadal nie mogę uwierzyć że mieszka we mnie mały bombelek.... tym bardziej że nawet troszeczkę mnie piersi nie bolą A z tego co czytam to chyba większość z was dotknął ten przyjemny objaw pełnych większych piersi
A ja już w tym tygodniu zauważyłam zmiany . A już jestem w 7 tcJa tez czekam na większe piersi, przydałoby mi się [emoji23]