reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja narazie nie planuje bo niewiem czy dam radę przy pierwszej córce siedzieć przy piersi z małym dzieckiem... Koleżanka ma podobna sytuację i po 3 tyg zrezygnowała mała więcej spała niz jadła przy piersi gdy ja chciała odłożyć to wtedy budziła się na jedzenie a jak trzeba zająć się też strszyn dzieckiem to karmienie piersią jest trochę ciężkie

Ja narazie nie planuje bo niewiem czy dam radę przy pierwszej córce siedzieć przy piersi z małym dzieckiem... Koleżanka ma podobna sytuację i po 3 tyg zrezygnowała mała więcej spała niz jadła przy piersi gdy ja chciała odłożyć to wtedy budziła się na jedzenie a jak trzeba zająć się też strszyn dzieckiem to karmienie piersią jest trochę ciężkie
Szczerze mówiąc nie pomyślałam o tym w ten sposób kurczę i coś w tym racji jest napewno. Pożyjemy zobaczymy jak to będzie i czy damy radę się karmić [emoji6]

Widziałam wątek aby założyć grupę zamkniętą na fb jestem jak najbardziej za o wiele to ułatwi korzystanie i kontak. Ja również obecnie korzystam z takiej grupy październikowe mamusie 2018 którą z forum przeszła na fb i o niebo lepiej [emoji4][emoji16][emoji4]

Miałam prywatną wizytę usg 18 lipca i już nie mogę się doczekać kolejnej którą będę miała nie wiem kiedy bo czekam na list od lekarza z terminem myślę że nie wcześniej niż po 12 tygodniu zwariuje do tego czasu [emoji23]
W poprzedniej ciąży używałam detektor tętna płodu to mnie codziennie uspokajalo że z maleństwa jest wszystko w porządku miałam i w sumie mam taka z orana psyche po poronieniu A detektor to dla mnie wybawienie [emoji7]

reklama
Do góry