reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja narazie nie planuje bo niewiem czy dam radę przy pierwszej córce siedzieć przy piersi z małym dzieckiem... Koleżanka ma podobna sytuację i po 3 tyg zrezygnowała mała więcej spała niz jadła przy piersi gdy ja chciała odłożyć to wtedy budziła się na jedzenie a jak trzeba zająć się też strszyn dzieckiem to karmienie piersią jest trochę ciężkie

Ja narazie nie planuje bo niewiem czy dam radę przy pierwszej córce siedzieć przy piersi z małym dzieckiem... Koleżanka ma podobna sytuację i po 3 tyg zrezygnowała mała więcej spała niz jadła przy piersi gdy ja chciała odłożyć to wtedy budziła się na jedzenie a jak trzeba zająć się też strszyn dzieckiem to karmienie piersią jest trochę ciężkie
Szczerze mówiąc nie pomyślałam o tym w ten sposób kurczę i coś w tym racji jest napewno. Pożyjemy zobaczymy jak to będzie i czy damy radę się karmić [emoji6]

Widziałam wątek aby założyć grupę zamkniętą na fb jestem jak najbardziej za o wiele to ułatwi korzystanie i kontak. Ja również obecnie korzystam z takiej grupy październikowe mamusie 2018 którą z forum przeszła na fb i o niebo lepiej [emoji4][emoji16][emoji4]

Miałam prywatną wizytę usg 18 lipca i już nie mogę się doczekać kolejnej którą będę miała nie wiem kiedy bo czekam na list od lekarza z terminem myślę że nie wcześniej niż po 12 tygodniu zwariuje do tego czasu [emoji23]
W poprzedniej ciąży używałam detektor tętna płodu to mnie codziennie uspokajalo że z maleństwa jest wszystko w porządku miałam i w sumie mam taka z orana psyche po poronieniu A detektor to dla mnie wybawienie [emoji7]

reklama
Do góry