reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

No tak w 6 tyg z usg to już powinien :( ale wiesz czasem to jest jeden lub 2 dni i bum nagle jest. A masz ciałko żółte ? Bo jak ono jest to zawsze jest zarodek :)
Nic lekarz nie mowil ,tylko ze zarodka brak. A bylam na izbie I w sumie mialam byc przyjeta na oddzial ale sie wypisalam bo w poniedzialek mam wizyte u lekarza ktory mam nadzieje powie wiecej.

reklama
Dziewczyny, martwi mnie mega to moje przeziębienie. Czy któras z Was, które maja już dzieci była przeziębiona w ciąży?
f2w3rjjghb3ibrut.png
Ja byłam wielokrotnie, miałam tez opryszczkę, infekcje, na która dostałam antybiotyk w szpitalu, miałam tez milion innych problemów zdrowotnych ( w ostatniej ciazy miałam nawet rezonans głowy ) - a moi chłopcy są idealni ;), wiec na zapas nie ma się co martwić :)

Ja jestem wysoka i mimo to delikatnie widać, narazie tak jakbym się najadla ale mam nadzieję że do 13 tygodnia wytrzyma i nie urośnie zbyt dużo żebym nie musiała się wszystkim na weselu tłumaczyć bo tego nie lubię....

U mnie to i tak widac szczególnie w dopasowanej bluzce :)

Ja mam pytanie czy do tego 12 tygodnia nie powinno się nikogo informować? U mnie mąż już powiedział...

Ja za to jestem niska i szczuplutka nie jestem ale dość zbita za to więc np na brak tyłka nie narzekam :D ale naszczescie waga narazie stoi a mam wrażenie że wyglądam lepiej niż przed zajęciem :)

reklama
Ja oczywiście wolałbym startować z wagi 45kg no ale za późno na diety hehe :) staram się jeść dużo warzyw owoców omijać słodycze choć prawie przez cały tydzień jadłam ciastka z czekoladą... Taa:)

Do góry