reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Badalam progesteron na początku i był 19 Więc lekarz stwierdził że jest ok i nie muszę brać duphastonu.

Ty także masz plamienia?
Ja od wczoraj się z nimi borykam. Są bardzo skąpe ale ciemnobrunatne..

ckaiflw1prbvmdef.png
Mialam plamke krwi na papierze a lekarz na IP byl srednio sympatyczny I powiedzial ze lekarz powinien mnie uswiadomic ze to normalne. I chcial mnie polozyc do obserwacji ale chyba pielegniarka powiedziala ze w weekend I tak nic mi nir zrobia oprocz USG wiec sie wypisalam. Bardziej martwi mnie brak zarodka....

Ja się cieszę że nie muszę brać tego duphastonu bo w pierwszej ciąży brałam i później dostałam luteine dopochwowo A to była masakra z aplikacją i straszne uplawy miałam z tego. Też jestem z tych co leki biorą w ostateczności.

Mialam plamke krwi na papierze a lekarz na IP byl srednio sympatyczny I powiedzial ze lekarz powinien mnie uswiadomic ze to normalne. I chcial mnie polozyc do obserwacji ale chyba pielegniarka powiedziala ze w weekend I tak nic mi nir zrobia oprocz USG wiec sie wypisalam. Bardziej martwi mnie brak zarodka....

Ale Twój zarodek moze sie pokazac nagle za dwa,trzy dni :)
PS. Szkoda, ze mi nikt nie powiedział, ze to moze byc "normalne" :/

reklama
Do góry