reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Zobaczymy co mi powiedzą pewnie też dostanę inna date ;) ale fajnie o której masz wizytę? Ja 20.30
Ja o 11.10 tylko ide do innego lekarza.zapisalam sie na NFZ bo moja ma urlop I u niej mam wizyte dopiero 5 sierpnia. Mam tylko nadzieje ze zrobi mi USG bez problemu bo na NFZ podobno nie zawsze chca.

dziękuję! 2 ciąża to jest i 7tc 1 dzień:)miesiączka 26.05. terminu porodu lekarka mi nie podała, sama sobie wyliczyłam w necie:)jak pójdę do mojej lekarki to mi wtedy wszystko dokładnie opisze, ale na razie oki. i lekarka mnie pytała czy brzuch mnie nie boli? nie wiem czemu, bo nie boli mnie. bo coś na usg jak popatrzyła to nisko, ale dokładnie nie wypowiedziała się...
Super gratuluję

@Kinderka88 - o której masz tą wiztę?
JA idę jutro na pierwsze USG...

ckaiflw1prbvmdef.png

Melduję się po wizycie! naczekałam się dziś ponad 2 godz- na nfz wizyta. ale nieważne to- jest serduszko, jak określiła lekarka- płód żywy.! dostałam skierowania na badania i poprosiłam o zaświadczenie o ciąży, bo poszłam umówić się do endokrynologa- mam niedoczynność tarczycy od kilku lat. udało się termin za tydzień- jednak ustawa ,,za życiem" - byłam przygotowana złożyc pisemną prośbę o wyznaczenie terminu do dyrekcji placówki.obowiązuje w tej przychodni, nawet Pani w recepcji nie komentowała za bardzo:)
Także czekamy, będę chodziłą tutaj na nfz na wizyty, aby mieć badania za darm:)o, ale jednak moja lekarka prywatna to anioł- i będę dzwoniła na dniach umówić się do niej na wizytę, Ta na nfz mało mówi, i ma kiepski sprzęt, nie czuję się tam pewnie. A ta prywatna wszystko dokładnie omawia itp. ale na spokojnie wszystko. teraz musze zacząć załatwiać mój powrót do pracy z urlopu wychowawczego:)więc kolejne rzeczy na głowie.
Gratulacje :) fajnie usłyszeć dobre nowiny, mam nadzieję że i ja w sobotę zobaczę fasolkę i serduszko usłyszę

reklama
Czyli zostało mi jakies 7 miesięcy, bo tez nie wyobrażam sobie siebie z dwójka dzieci bez auta
Haha no dokladbie 7[emoji16] pewnoe, że trzeba. Jednak przy dwojce dzieci sie przydaje. Ja sie tak dlugo zbieralam, bo pracowalam i ciagle brak czasu. A jak poszlam na ten ostatni miesiąc na zwolnienie to pare jazd wzielam i na egzamin. Dobrze, ze sie udalo. Ja z Warszawy papiery przenioslam do Gatwolina i tam zdalam. W wawie to pewnie bym nie dala rady. Chociaz teraz jezdze bez problemu. Ale wtedy to byl dla mnie stres.

Do góry