reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Zobaczymy co mi powiedzą pewnie też dostanę inna date ;) ale fajnie o której masz wizytę? Ja 20.30
Ja o 11.10 tylko ide do innego lekarza.zapisalam sie na NFZ bo moja ma urlop I u niej mam wizyte dopiero 5 sierpnia. Mam tylko nadzieje ze zrobi mi USG bez problemu bo na NFZ podobno nie zawsze chca.

dziękuję! 2 ciąża to jest i 7tc 1 dzień:)miesiączka 26.05. terminu porodu lekarka mi nie podała, sama sobie wyliczyłam w necie:)jak pójdę do mojej lekarki to mi wtedy wszystko dokładnie opisze, ale na razie oki. i lekarka mnie pytała czy brzuch mnie nie boli? nie wiem czemu, bo nie boli mnie. bo coś na usg jak popatrzyła to nisko, ale dokładnie nie wypowiedziała się...
Super gratuluję

@Kinderka88 - o której masz tą wiztę?
JA idę jutro na pierwsze USG...

ckaiflw1prbvmdef.png

Melduję się po wizycie! naczekałam się dziś ponad 2 godz- na nfz wizyta. ale nieważne to- jest serduszko, jak określiła lekarka- płód żywy.! dostałam skierowania na badania i poprosiłam o zaświadczenie o ciąży, bo poszłam umówić się do endokrynologa- mam niedoczynność tarczycy od kilku lat. udało się termin za tydzień- jednak ustawa ,,za życiem" - byłam przygotowana złożyc pisemną prośbę o wyznaczenie terminu do dyrekcji placówki.obowiązuje w tej przychodni, nawet Pani w recepcji nie komentowała za bardzo:)
Także czekamy, będę chodziłą tutaj na nfz na wizyty, aby mieć badania za darm:)o, ale jednak moja lekarka prywatna to anioł- i będę dzwoniła na dniach umówić się do niej na wizytę, Ta na nfz mało mówi, i ma kiepski sprzęt, nie czuję się tam pewnie. A ta prywatna wszystko dokładnie omawia itp. ale na spokojnie wszystko. teraz musze zacząć załatwiać mój powrót do pracy z urlopu wychowawczego:)więc kolejne rzeczy na głowie.
Gratulacje :) fajnie usłyszeć dobre nowiny, mam nadzieję że i ja w sobotę zobaczę fasolkę i serduszko usłyszę

reklama
Czyli zostało mi jakies 7 miesięcy, bo tez nie wyobrażam sobie siebie z dwójka dzieci bez auta
Haha no dokladbie 7[emoji16] pewnoe, że trzeba. Jednak przy dwojce dzieci sie przydaje. Ja sie tak dlugo zbieralam, bo pracowalam i ciagle brak czasu. A jak poszlam na ten ostatni miesiąc na zwolnienie to pare jazd wzielam i na egzamin. Dobrze, ze sie udalo. Ja z Warszawy papiery przenioslam do Gatwolina i tam zdalam. W wawie to pewnie bym nie dala rady. Chociaz teraz jezdze bez problemu. Ale wtedy to byl dla mnie stres.

Do góry