Witam wszystkie przyszłe marcowe mamy, chętnie do Was dołączę Wczoraj byłam na wizycie 7 tydz i serduszko ładnie bije. Termin mam na 03.03. Następna wizytę mam dopiero za 4 tyg bo lekarz jedzie na urlop. Też dostałam luteine pod język 3*2 tabl. A poza tym biorę też femibion.
reklama
@Kinderka88 i jak?
Witam wszystkie przyszłe marcowe mamy, chętnie do Was dołączę Wczoraj byłam na wizycie 7 tydz i serduszko ładnie bije. Termin mam na 03.03. Następna wizytę mam dopiero za 4 tyg bo lekarz jedzie na urlop. Też dostałam luteine pod język 3*2 tabl. A poza tym biorę też femibion.
Witaj!
Super wieści i oby więcej samym dobrych nowinek !
Kinderka88
Fanka BB :)
Już po, no i oczywiście za wcześnie [emoji23] ale wiem ze jest pojedynczy pęcherzyk mam wrócić za 14 dni [emoji4]
Już po, no i oczywiście za wcześnie [emoji23] ale wiem ze jest pojedynczy pęcherzyk mam wrócić za 14 dni [emoji4]
Pewnie u mnie jutro będzie podobnie
Na szczęście w sobotę jadę nad morze to zajmę myśli i jak wrócę to mam nadzieje ze już będzie widać maluszka
PS. Proszę o trzymacie kciuków i życzenia powodzenia o 16:00![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzirwczyny boli mnie ten brzuch :/ jak myslicie co robic? Umawiac wizyte? Czy sprobowac ip?
Boli Cie w sposób ciągły ? Jaki to ból? Jak na @?
Powiem uczciwie że gdyby mnie bolał dłuższy czas Brzuch i czułabym się zaniepokojona to chyba zdecydowałabym się na IP. Szkoda twoich nerwów i stresu, pytanie kiedy mogłabyś podejść do swojego lekarza? Może da radę z dnia na dzień?
Kinderka88
Fanka BB :)
Pewnie u mnie jutro będzie podobnie
Na szczęście w sobotę jadę nad morze to zajmę myśli i jak wrócę to mam nadzieje ze już będzie widać maluszka
PS. Proszę o trzymacie kciuków i życzenia powodzenia o 16:00![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Trzymam bardzo mocno[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Gdzie jedziesz? Ja za tydzień wyjeżdżam 27 do Sztutowa
Anita1990
moderatorka
Boli Cie w sposób ciągły ? Jaki to ból? Jak na @?
Ciezko mi okreslic nie ciagle ale pobolewa Boje sie troche ale czuje jakby miesnie ciagnely I zoladek boli :/
reklama
Trzymam bardzo mocno[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Gdzie jedziesz? Ja za tydzień wyjeżdżam 27 do Sztutowa
Dziękuje !
Jedziemy do Jastarni, kolejny rok z rzędu.
Mała miejscowość ale dla nas jakaś taka klimatyczna))
Nie byłam w Sztutowie [emoji848]