reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Witam wszystkie przyszłe marcowe mamy, chętnie do Was dołączę Wczoraj byłam na wizycie 7 tydz i serduszko ładnie bije. Termin mam na 03.03. Następna wizytę mam dopiero za 4 tyg bo lekarz jedzie na urlop. Też dostałam luteine pod język 3*2 tabl. A poza tym biorę też femibion.

reklama
Witam wszystkie przyszłe marcowe mamy, chętnie do Was dołączę Wczoraj byłam na wizycie 7 tydz i serduszko ładnie bije. Termin mam na 03.03. Następna wizytę mam dopiero za 4 tyg bo lekarz jedzie na urlop. Też dostałam luteine pod język 3*2 tabl. A poza tym biorę też femibion.

Witaj!
Super wieści i oby więcej samym dobrych nowinek !

Już po, no i oczywiście za wcześnie [emoji23] ale wiem ze jest pojedynczy pęcherzyk mam wrócić za 14 dni [emoji4]

Pewnie u mnie jutro będzie podobnie :)
Na szczęście w sobotę jadę nad morze to zajmę myśli i jak wrócę to mam nadzieje ze już będzie widać maluszka :)

PS. Proszę o trzymacie kciuków i życzenia powodzenia o 16:00![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dzirwczyny boli mnie ten brzuch :/ jak myslicie co robic? Umawiac wizyte? Czy sprobowac ip?

Boli Cie w sposób ciągły ? Jaki to ból? Jak na @?

Powiem uczciwie że gdyby mnie bolał dłuższy czas Brzuch i czułabym się zaniepokojona to chyba zdecydowałabym się na IP. Szkoda twoich nerwów i stresu, pytanie kiedy mogłabyś podejść do swojego lekarza? Może da radę z dnia na dzień?

Pewnie u mnie jutro będzie podobnie :)
Na szczęście w sobotę jadę nad morze to zajmę myśli i jak wrócę to mam nadzieje ze już będzie widać maluszka :)

PS. Proszę o trzymacie kciuków i życzenia powodzenia o 16:00![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Trzymam bardzo mocno[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Gdzie jedziesz? Ja za tydzień wyjeżdżam 27 do Sztutowa :)

reklama
Do góry