reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Witam wszystkie przyszłe marcowe mamy, chętnie do Was dołączę Wczoraj byłam na wizycie 7 tydz i serduszko ładnie bije. Termin mam na 03.03. Następna wizytę mam dopiero za 4 tyg bo lekarz jedzie na urlop. Też dostałam luteine pod język 3*2 tabl. A poza tym biorę też femibion.

reklama
Witam wszystkie przyszłe marcowe mamy, chętnie do Was dołączę Wczoraj byłam na wizycie 7 tydz i serduszko ładnie bije. Termin mam na 03.03. Następna wizytę mam dopiero za 4 tyg bo lekarz jedzie na urlop. Też dostałam luteine pod język 3*2 tabl. A poza tym biorę też femibion.

Witaj!
Super wieści i oby więcej samym dobrych nowinek !

Już po, no i oczywiście za wcześnie [emoji23] ale wiem ze jest pojedynczy pęcherzyk mam wrócić za 14 dni [emoji4]

Pewnie u mnie jutro będzie podobnie :)
Na szczęście w sobotę jadę nad morze to zajmę myśli i jak wrócę to mam nadzieje ze już będzie widać maluszka :)

PS. Proszę o trzymacie kciuków i życzenia powodzenia o 16:00![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dzirwczyny boli mnie ten brzuch :/ jak myslicie co robic? Umawiac wizyte? Czy sprobowac ip?

Boli Cie w sposób ciągły ? Jaki to ból? Jak na @?

Powiem uczciwie że gdyby mnie bolał dłuższy czas Brzuch i czułabym się zaniepokojona to chyba zdecydowałabym się na IP. Szkoda twoich nerwów i stresu, pytanie kiedy mogłabyś podejść do swojego lekarza? Może da radę z dnia na dzień?

Pewnie u mnie jutro będzie podobnie :)
Na szczęście w sobotę jadę nad morze to zajmę myśli i jak wrócę to mam nadzieje ze już będzie widać maluszka :)

PS. Proszę o trzymacie kciuków i życzenia powodzenia o 16:00![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Trzymam bardzo mocno[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Gdzie jedziesz? Ja za tydzień wyjeżdżam 27 do Sztutowa :)

reklama
Do góry