Anita1990
moderatorka
A możesz napisać który to był tydzień ciąży wg om? Nie czytałam całego wątku od początku bo przy 60 stronie padlam ;-)
Jasne
I wg usg i wg om to był 5t+3D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A możesz napisać który to był tydzień ciąży wg om? Nie czytałam całego wątku od początku bo przy 60 stronie padlam ;-)
Ale wyznaczył na takim dziwnym papierowym kole, w którym wstawił w okienko datę ost. okresu i w drugim okienku wyskoczyła mu data porodu. i wpisał termin jeszcze przed USG. To mnie trochę zdziwiło.Aha wyznaczyl :-) Chociaz tyle zrobil :-)
To mnie trochę uspokoiłaśU mnie dzień po Tobie tez był tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Pani doktor powiedziała, ze wszystko jest w idealnym porządku i następna wizyta za 2tyg, wiec myśle ze jest ok i u Ciebie i u mnie. Ja mam termin na 07.03. Co do prenatalnych ja na 100% będę robić nuz nawet umówiona jestem.
Rozumiem jednak Twoja stres, tez to wszystko przeżywam i najchętniej bym czas przyspieszyła.
Ale wyznaczył na takim dziwnym papierowym kole, w którym wstawił w okienko datę ost. okresu i w drugim okienku wyskoczyła mu data porodu. i wpisał termin jeszcze przed USG. To mnie trochę zdziwiło.
To mnie trochę uspokoiłaś
Ja też mam wyznaczony termin prawie na moje urodzinyPS. Termin porodu wychodzi mi w dzień moich urodzin ... mam nadzieję że to dobry znak <3
Nie Ubywać*Ale fajnie jest nas coraz więcej! :-) Mam nadzieję że będzie nas tylko tu przybywać A nie używać:-)
A to się nie liczy na tym kole. Ważne jest z usg to co wychodzi bo Owulacja mogła być pozna lub wczesna. Ja urodziłam dokładnie wtedy co pierwsze usg wykazało i miałam w karcie ciąży wpisane :-) bo wg om miałam dwa dni później.Ale wyznaczył na takim dziwnym papierowym kole, w którym wstawił w okienko datę ost. okresu i w drugim okienku wyskoczyła mu data porodu. i wpisał termin jeszcze przed USG. To mnie trochę zdziwiło.
To mnie trochę uspokoiłaś
Ale co ma się stać? Po szklance coli? SpokojnieKurcze dziewczyny ale narobiłam... Nie pije teraz kawy ani coli... A siedzialam w kinie mój miał cole zapomniałam się i wypiłam mu może szklankę coli boję się że coś się stanie teraz
No to jednak kofeinaAle co ma się stać? Po szklance coli? Spokojnie
Kurcze dziewczyny ale narobiłam... Nie pije teraz kawy ani coli... A siedzialam w kinie mój miał cole zapomniałam się i wypiłam mu może szklankę coli boję się że coś się stanie teraz