Kinderka88
Fanka BB :)
A więc otrzymałam dziewczyny wyniki bety 429,48
Ja tez robiłam i w piątek miałam 4+3 wynik 536 [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A więc otrzymałam dziewczyny wyniki bety 429,48
Rozumiem.. doskonale. Ja poszlam.pierwszy raz na bete w 5tc i 5 dniu bo wczesniej sie balam. A powtorke robie jutro. Trzymam kciuki za Twojego kropkaDziękuję wiem wiem ale ja jestem nadgorliwa że względu na poprzednie poronienia z resztą mam ciężka pracę więc od razu poszłam na l4 ale ważne że przyrost jest cieszy mnie to niezmiernie
Gdy mialam bete 199 to bylo widac pecherzyk ciążowy 4.5 mm wiec na pewno bedzie cos widac
Z tego co pamiętam to w pierwszej ciąży w 5+3 był już zarodek :-) To chyba zależy od sprzętu jaki jest dokładny.Serio? Bo z tego co czytałam to pęcherzyk pojawia się gdy beta osiąga poziom około 1500 4,5mm to 6 tydzien (5+1)
A od pęcherzyka pustego do zarodka czasem wystarcza godziny.Z tego co pamiętam to w pierwszej ciąży w 5+3 był już zarodek :-) To chyba zależy od sprzętu jaki jest dokładny.
Dziewczyny,drukujecie tyle,ze nie nadazam czytac
Powodzenia wszystkim na wizytach w tym tygodniu. Ja jeszcze tydzien musze poczekac ahh ta niecierpliwosc