reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Hej dziewczyny ja was tu troszkę podczytuje bo teoretycznie termin mam na 25 lutego według usg ale kto to tam wie pierwsza ciążę przenpsilam o 4 dni [emoji16] @Mała.czarna trzymam za ciebie kciuki dla pocieszenia mając betę 3500 był dopiero pęcherzyk okazało się że ciąża o tydzień młodsza niż z om bo według om termin na 18 lutego a według usg 25 luty dzidzie zobaczyłam w 7 tyg a według dzidzi był 6+1 dlatego trzymam kciuki żeby i u ciebie tak było ja betę miałam coś ponad 35 tys więc trzymam kciuki

reklama
Gratulacje :D Kochana tylko w piatek to jeszcze za wczesnie :) dopiero kolo 6 -7 tyg, bo przy becie 1000 widac jedynie pecherzyk ciazowy nic wiecej.
Dziękuję :) wiem wiem ale ja jestem nadgorliwa że względu na poprzednie poronienia z resztą mam ciężka pracę więc od razu poszłam na l4:) ale ważne że przyrost jest cieszy mnie to niezmiernie :)

Gratulacje :D Kochana tylko w piatek to jeszcze za wczesnie :) dopiero kolo 6 -7 tyg, bo przy becie 1000 widac jedynie pecherzyk ciazowy nic wiecej.
Może już w piątek będzie coś widać bo już mi lekarz mówił żeby wykluczyć pozmaciczna :) trzymajcie kciuki żeby tym razem się udało bo szczerze nie mam dzieci jeszcze a to trzecia ciaza

reklama
Do góry