reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Dajcie spokój, związałam w koka z tylu i nie chce się zbliżać do lustra. Foty nawet siostrze nie wysłałam. Chciałam ładnie tak jak miałam to wyglądam jak wiesniara teraz :/ normalnie wybuchnę zaraz i się porycze. Mąż oczywiście mówi, ze pięknie, ale pewnie ze względu na ciąże, żebym się nie denerwowała.

reklama
Dokładnie, my kobiety nie raz mamy coś w stylu że siebie widzimy jak sto nieszczęść a rzeczywistość pokazuje co innego ;)

Witam wszystkie mamusie, też bym chciała się z wami przywitać. Termin licząc od ostatniej miesiączki wychodzi na 2.03. Będzie to mój już 4 bobas, więc raczej nie będzie to czad na celebrowanie tego cudownego okresu. Moje dzieci mają 4 lata, 2 lata i ostatnie 10 miesięcy. W planach były tylko 3 maleństwa nad 4 się zastanawialiśmy ale to za jakiś czas a tu życie samo zdecydowało za nas :)

Witam wszystkie mamusie, też bym chciała się z wami przywitać. Termin licząc od ostatniej miesiączki wychodzi na 2.03. Będzie to mój już 4 bobas, więc raczej nie będzie to czad na celebrowanie tego cudownego okresu. Moje dzieci mają 4 lata, 2 lata i ostatnie 10 miesięcy. W planach były tylko 3 maleństwa nad 4 się zastanawialiśmy ale to za jakiś czas a tu życie samo zdecydowało za nas :)
Gratulacje :) Podziwiam, musisz miec duzo duzo duzo cierpliwości :)

Gratulacje :) Podziwiam, musisz miec duzo duzo duzo cierpliwości :)

Szczerze to jestem trochę przestraszona jak to będzie w ciąży (już przy ostatniej miałam problemy bo za dużo biegałem, w tym czasie dom budowalismy i później od 24 tyg musiałam leżeć bo mi się szyjka skracala udało się jakoś wytrzymać i w 34 tyg urodziłam) i po urodzeniu, jak zebrać taka gromadke na spacer, chyba godzinę będę się szykować do wyjścia :)

Szczerze to jestem trochę przestraszona jak to będzie w ciąży (już przy ostatniej miałam problemy bo za dużo biegałem, w tym czasie dom budowalismy i później od 24 tyg musiałam leżeć bo mi się szyjka skracala udało się jakoś wytrzymać i w 34 tyg urodziłam) i po urodzeniu, jak zebrać taka gromadke na spacer, chyba godzinę będę się szykować do wyjścia :)
Powiem Ci ze ja zanim sie dowiedzialam teraz ze jestem w ciazy zdecydowałam się przygarnąć pieska i kurcze powoli mnie to przerasta a za chwile dziecko więc Ciebie to naprawdę podziwiam :) Ale no jak powiedziałam A to trzeba powiedzieć też B :)

reklama
Kochana tyle szczescia:) my czekamy na nasze pierwsze

Do góry