reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Słuchajcie mistrzostwo świata, stwierdził lekarz że nie potrzebuje bety, z moczu mi sprawdził, bo wzięli odemnie rano żeby sprawdzić czy infekcji nie ma... W przyszły czwartek wizyta u położnej to ona mnie zapisze na usg, najlepsze ze na USG muszę jechać aż 160km co w Norwegii równa się 2.5h trasy, oj nie będzie łatwo... A chciałabym wiedzieć jaki mam np przyrost, nie wiem czemu to dla nich taki duży problem.

A ja dziewczyny jestem teraz u fryzjera. Farbuje włosy, ale nie przy skórze. Umawiałam się już w kwietniu. Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi maleństwu...
Apropo wiecie coś w tym temacie? Chciałam zrobić w sierpniu przed weselem kuzynki metamorfozę ściąć na krótko plus sombre, myślicie że może coś zaszkodzić?

A jeszcze co do USG to nawet nie wiem co położna powie, kiedy co i jak wszystko dowiem się od niej 11 lipca (czwarte), umawianie na usg też chwilę trwa, oni wysyłają do szpitala w moim imieniu prośbę o usg a szpital listownie wysyła mi termin. Niby nowoczesny kraj a jednak... Wszystkie bóle i choroby Paracetem leczą ;)

A ja 4mce czekałam na ta wizytę u fryzjera, wydałam kupe kasy, myślałam, ze sobie humor poprawie itp, a jestem strasznie nie zadowolona. Mega mi się nie podoba, jestem Taka zła i płakać mi się chce :(:(:( mam tysiąc razy gorsze włosy niż przed wizyta :/:/:/ grrr

A ja 4mce czekałam na ta wizytę u fryzjera, wydałam kupe kasy, myślałam, ze sobie humor poprawie itp, a jestem strasznie nie zadowolona. Mega mi się nie podoba, jestem Taka zła i płakać mi się chce :(:(:( mam tysiąc razy gorsze włosy niż przed wizyta :/:/:/ grrr
Przykro mi[emoji17] ja w zeszłym roku poszlam sie obciąć ma króciutko, ale byłam u innej niz zwykle, a potem poszłam do swojej, zeby poprawiła, bo też nie mogłam z tym co mi zrobiła.

A jeszcze pisałaś, żeby przyspieszyć ciaże autopilotem, to ja tak miałam z drugą ciążą, już na poczatku marzyłam, żeby szybciutko mieć bobaska przy sobie, a teraz znów jak za pierwszym razem, chcę sie delektowac ta ciażą[emoji4] oby była tylko spokojna[emoji12]

Podziwiam za cierpliwość :)
No masz
Dlatego ja robię sobie włosy sama :) i obcinam i farbuje :) zeszłam z czarnego do takiego koloru sama
IMAG0447.jpg

reklama
A mówiłas że Ci sie nie podoba :) ? Muszą to zmienić jak coś jest nie tak :) zapłaciłaś za to pewni i nie mało :) a pokaż nam włoski :)

Do góry