Anita1990
moderatorka
A ja dziewczyny jestem teraz u fryzjera. Farbuje włosy, ale nie przy skórze. Umawiałam się już w kwietniu. Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi maleństwu...
Spokojnie farbuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dziewczyny jestem teraz u fryzjera. Farbuje włosy, ale nie przy skórze. Umawiałam się już w kwietniu. Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi maleństwu...
Apropo wiecie coś w tym temacie? Chciałam zrobić w sierpniu przed weselem kuzynki metamorfozę ściąć na krótko plus sombre, myślicie że może coś zaszkodzić?A ja dziewczyny jestem teraz u fryzjera. Farbuje włosy, ale nie przy skórze. Umawiałam się już w kwietniu. Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi maleństwu...
Zaczekam do usg. We wczesniejszych ciążach też bety nie sprawdzałam.A nie robisz sobie żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta?![]()
Zaczekam do usg. We wczesniejszych ciążach też bety nie sprawdzałam.
Przykro mi[emoji17] ja w zeszłym roku poszlam sie obciąć ma króciutko, ale byłam u innej niz zwykle, a potem poszłam do swojej, zeby poprawiła, bo też nie mogłam z tym co mi zrobiła.A ja 4mce czekałam na ta wizytę u fryzjera, wydałam kupe kasy, myślałam, ze sobie humor poprawie itp, a jestem strasznie nie zadowolona. Mega mi się nie podoba, jestem Taka zła i płakać mi się chcemam tysiąc razy gorsze włosy niż przed wizyta :/:/:/ grrr
No maszPodziwiam za cierpliwość![]()
Dlatego ja robię sobie włosy samaA ja 4mce czekałam na ta wizytę u fryzjera, wydałam kupe kasy, myślałam, ze sobie humor poprawie itp, a jestem strasznie nie zadowolona. Mega mi się nie podoba, jestem Taka zła i płakać mi się chcemam tysiąc razy gorsze włosy niż przed wizyta :/:/:/ grrr