reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Słuchajcie mistrzostwo świata, stwierdził lekarz że nie potrzebuje bety, z moczu mi sprawdził, bo wzięli odemnie rano żeby sprawdzić czy infekcji nie ma... W przyszły czwartek wizyta u położnej to ona mnie zapisze na usg, najlepsze ze na USG muszę jechać aż 160km co w Norwegii równa się 2.5h trasy, oj nie będzie łatwo... A chciałabym wiedzieć jaki mam np przyrost, nie wiem czemu to dla nich taki duży problem.

A ja dziewczyny jestem teraz u fryzjera. Farbuje włosy, ale nie przy skórze. Umawiałam się już w kwietniu. Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi maleństwu...
Apropo wiecie coś w tym temacie? Chciałam zrobić w sierpniu przed weselem kuzynki metamorfozę ściąć na krótko plus sombre, myślicie że może coś zaszkodzić?

A jeszcze co do USG to nawet nie wiem co położna powie, kiedy co i jak wszystko dowiem się od niej 11 lipca (czwarte), umawianie na usg też chwilę trwa, oni wysyłają do szpitala w moim imieniu prośbę o usg a szpital listownie wysyła mi termin. Niby nowoczesny kraj a jednak... Wszystkie bóle i choroby Paracetem leczą ;)

A ja 4mce czekałam na ta wizytę u fryzjera, wydałam kupe kasy, myślałam, ze sobie humor poprawie itp, a jestem strasznie nie zadowolona. Mega mi się nie podoba, jestem Taka zła i płakać mi się chce :(:(:( mam tysiąc razy gorsze włosy niż przed wizyta :/:/:/ grrr

A ja 4mce czekałam na ta wizytę u fryzjera, wydałam kupe kasy, myślałam, ze sobie humor poprawie itp, a jestem strasznie nie zadowolona. Mega mi się nie podoba, jestem Taka zła i płakać mi się chce :(:(:( mam tysiąc razy gorsze włosy niż przed wizyta :/:/:/ grrr
Przykro mi[emoji17] ja w zeszłym roku poszlam sie obciąć ma króciutko, ale byłam u innej niz zwykle, a potem poszłam do swojej, zeby poprawiła, bo też nie mogłam z tym co mi zrobiła.

A jeszcze pisałaś, żeby przyspieszyć ciaże autopilotem, to ja tak miałam z drugą ciążą, już na poczatku marzyłam, żeby szybciutko mieć bobaska przy sobie, a teraz znów jak za pierwszym razem, chcę sie delektowac ta ciażą[emoji4] oby była tylko spokojna[emoji12]

Podziwiam za cierpliwość :)
No masz
Dlatego ja robię sobie włosy sama :) i obcinam i farbuje :) zeszłam z czarnego do takiego koloru sama
IMAG0447.jpg

reklama
A mówiłas że Ci sie nie podoba :) ? Muszą to zmienić jak coś jest nie tak :) zapłaciłaś za to pewni i nie mało :) a pokaż nam włoski :)

Do góry