reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Pewnie, jak ciąża jest książkowa to wszędzie będzie dobrze. Ja długo się starałam i poprzednia ciąże mialam problematyczna bardzo, wiec teraz chodzę do wybranych „fachowców”, którym ufam.

Ja chodzę prywatnie :) mam swoja ulubiona i stwierdzialam ze wydałam w życiu tyle kasy na głupoty że nie będę oszczedzac na ginekologu :D

a z ciekawości chodzicie prywatnie czy na NFZ? :)
[/QUOTE]
U nas można tylko i wyłącznie na kase chorych , nie ma niestety podziału na kase i prywatnie , prywatnie mogę iśc tylko wtedy jak nie mam ubezpieczenia . Teraz stoję przed dylematem czy pojechać do mojej babci razem z córką do Kołobrzegu ,tam napewno musiałabym znaleźć gina przywatnie , ale przez te stracone ciąże boje się gdziekolwiek ruszać z domu .
Agunia, przyjęli Cię w końcu ? :)

reklama
A ja dziewczyny jestem teraz u fryzjera. Farbuje włosy, ale nie przy skórze. Umawiałam się już w kwietniu. Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi maleństwu...

Do góry