reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Gratuluję wam wszystkim tych 2 kreseczek i oby tym kruszynka było dobrze i rosły zdrowe przez te kolejne miesiace

Powiem Ci ze ja zanim sie dowiedzialam teraz ze jestem w ciazy zdecydowałam się przygarnąć pieska i kurcze powoli mnie to przerasta a za chwile dziecko więc Ciebie to naprawdę podziwiam :) Ale no jak powiedziałam A to trzeba powiedzieć też B :)
My przygarnęlismy pieska jak młodsza córka miała nie cały rok. Zdarzało się na początku, że biegałam kilka razy dziennie z 2giego pietra pod jedna pacha piesek, pod drugą córka. Musiało to wyglądać komicznie, ale sunia szybko zalapała skianie na dworzu. I skończylo sie na 3 wyjsciach dziennie. A teraz jest juz z nami 3 lata i nie wiem kiedy to zleciało. A do tego córka ją uwielbia.

My przygarnęlismy pieska jak młodsza córka miała nie cały rok. Zdarzało się na początku, że biegałam kilka razy dziennie z 2giego pietra pod jedna pacha piesek, pod drugą córka. Musiało to wyglądać komicznie, ale sunia szybko zalapała skianie na dworzu. I skończylo sie na 3 wyjsciach dziennie. A teraz jest juz z nami 3 lata i nie wiem kiedy to zleciało. A do tego córka ją uwielbia.
Ja mam buldoga francuskiego który na 5 lat jest już wychowany ale to bardzo uparte psy :) Mam właśnie nadzieję że dziecko złapie z nia więź :)

Ja mam buldoga francuskiego który na 5 lat jest już wychowany ale to bardzo uparte psy :) Mam właśnie nadzieję że dziecko złapie z nia więź :)
U nas na osiedlu ostatnio sporo buldogów francuskich, mnie zauroczyły one. Ale mówię sobie, że troje dzieci i dwa pieski to już ciut za dużo[emoji23][emoji1787][emoji23]
Na pewno bedzie dobrze, moja młodsza to tak pokochała pieski, że każdego by przygarneła. No cóż chyba trochę wariatka po mamusi[emoji13]

U nas na osiedlu ostatnio sporo buldogów francuskich, mnie zauroczyły one. Ale mówię sobie, że troje dzieci i dwa pieski to już ciut za dużo[emoji23][emoji1787][emoji23]
Na pewno bedzie dobrze, moja młodsza to tak pokochała pieski, że każdego by przygarneła. No cóż chyba trochę wariatka po mamusi[emoji13]

Każde dziecko będzie mieć swojego psa :)

Nie, ale wczoraj np jak zobaczyłam że został mi ostatni kęs Mozarella to wiedziałam że jak wezmę ją do buzi to ja zwrócę

Dziewczyny a jak z tą kawa? Wiem że kofeinę trzeba ograniczać, nie pojęcie wogole?

Ja kawy nie pije bo mnie jakoś od niej odrzucać zaczęło ale jeśli najdzie mnie ochota to na pewno wypije. Pije za to coca colę

reklama
Ja w pracy muszę wypić, ale robie mała, wylewam pół i dolewam wody :) w poprzedniej ciąży bardzo i szybko mnie od kawy odrzuciło. Teraz jest ok póki co. Ogolnie odpukać czuje się świetnie, oby jak najdłużej...

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 105
Do góry