reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja pije, dwa dni zdarzyło mi się wypić dwie, staram się jedna, ale odstawilam Cole I czarna lub zielona herbatę, zamiennie, mamy w pracy decaff bez kofeiny więc tym się oszukuje ;)
Rzekomo można do 200mg kofeiny

A macie już wybrane witaminy? Ja się zastanawiam pomiędzy omega med optima forte a doppelherz mama premium

Mi wczoraj mąż kupił jakieś suplementy, niby dobre i naturalne. Polecili mu w aptece. Później wam wyślę foty, bo nie pamietam nazwy. Kwas foliowy biorę oczywiście juz długo przez całe starania i będę brać cała ciąże.

Wit. B E D3, olej lniany, soki z kiszonek, kiszona kapusta ogórek burak, warzywa zielone i strączkowe, ryby, sok 100% z malin i dzikiej róży, kwas foliowy, koenzym q10, jodid, acard,
To są zalecenia do których cały czas się stosuje, ale moja ciąża jest w wyniku inseminacji

Ja co do witamin to biorę Femibion, dobrze je toleruje. Ale bez kawy nie funkcjonuje dwie słabe, czasem jedna i mnóstwo wody :)

reklama
Do góry