reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Chyba w każdym h&m taki mini kącik dla ciężarówek, ja go ledwie zobaczyłam !
U nas na trzy H&M, tylko w jednym przewidziano w ogóle odzież dla ciężarówek...
A co do powierzchni, to nie tylko w tej sieciówce tak jest. W C&A też przewidziano mikroskopijne miejsce.

My się dzisiaj męczymy okrutnie z katarem. Aż zawaliło zatoki i uszy:(

reklama
Nie nie w kazdym H&M jest kacik "ciężarówek" a w C&A spodnie jak byly to szerokie pantalony w ogole C&A te ciuchy ciazowe w sklepie sa straszne jakby same worki na ziemniaki... bylam zła jak to zobaczylam :mad:

w C&A spodnie jak byly to szerokie pantalony w ogole C&A te ciuchy ciazowe w sklepie sa straszne jakby same worki na ziemniaki
Jak przymierzyłam koszulę Skę w C&A, to czułam się tak, jakby miała być w ostatnim miesiącu ciąży i to ciąży bliźniaczej, bo tyle miejsca mi zostało :D
Natomiast ze spodniami to mi się chyba poszczęściło, bo są nawet całkiem fajne - rurkopodobne i mają wygodny pas.

dobry wieczór,
byłam dziś na wizycie, gin tylko podejrzał Synka-wszystko ok:)
Co do drętwienia bólu w nadgarstku-muszę z tym żyć do końca ciąży.
Jedna dobra informacja-po pierwszym CC gin zaleca drugie CC,więc będę miała jeszcze szybciej Synka przy sobie, planowana data ok. tydzień przed 31.03 (data z usg prenatalnego) Czyli na bank będę marcóweczką:)
Najbardziej się cieszę, że nie będę czekać nie wiadomo jak długo, jak ostatnio (Ola urodziła się 11 dni po terminie)
Na zwolnienie idę 12.12, czyli jeszcze niespełna 2 tygodnie pracy i męczących dojazdów.

Dzis mielismy wizyte :) dr zbadal dzidzie i dlugosc szyjki ktora miala 3,7cm i powiedzial ze jest spokojny ze taka dlugosc to pewnosc ze porodu przedwczesnego nie bedzie i ze nospe juz brac tylko doraźnie.
Dzidzius buźki nie pokazal bo byl do nas pleckami. Córcia waży 915g, obwód główki 23cm a brzuszka 21cm :)

Ale duża ta Twoja dzidzia :D GRatki :*

Kolekcjonerka super, tez gratki :*

reklama
Do góry