aga6
Fanka BB :)
Jutro idę na wizyte zobaczymy czy oddalas mi wystarczajacoAle troszkę co byśmy obie spokojnie donosily
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro idę na wizyte zobaczymy czy oddalas mi wystarczajacoAle troszkę co byśmy obie spokojnie donosily
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Ja w h&m ostatnio kupiłam (aż!) 2 pary spodni, sweterek, bluzeczke i elegancka bluzkę na święta! ale trwało to wszystko masalrycznie długo! A pisze "aż" bo w innych sklepach nic na mnie nie pasowalo!Ja bardziej zastanawiam sie w ktorym kosciele chrzcic bo tam gdzie slub bralismy kosciolek skromny i biedny a ksiadz super a tu kosciol robiony na cacy a ksiadz uwage przez mikrofon zwracal podczas jednego chrztu ze jak chce sie robic zdjecia to nalezy to zglosic! Dziwak... takie to dziwne?
Dzis mielismy wizyte dr zbadal dzidzie i dlugosc szyjki ktora miala 3,7cm i powiedzial ze jest spokojny ze taka dlugosc to pewnosc ze porodu przedwczesnego nie bedzie i ze nospe juz brac tylko doraźnie.
Dzidzius buźki nie pokazal bo byl do nas pleckami. Córcia waży 915g, obwód główki 23cm a brzuszka 21cm
Kupilam jeansy ciazowe bedzie mi cieplej niz w legginsach w H&M w City Center... gdzies na forum ktos tam polecil i rzeczywiscie bylo sporo spodni ale ogolnie to przykry to widok ze dla ciężarowek przewidziano tak malutki kącik. Dobrze ze jeansow bylo sporo bo tylko tego szukalam a poza tym to jedna koszula na krzyz..
Ja tam z ciążowych ciuszków mam jeansy z Kiabi za 80 zl i legginsy za chyba 30 nic wiecej nie kupuje najwyzej w tshirtach meza bede biegacJa w h&m ostatnio kupiłam (aż!) 2 pary spodni, sweterek, bluzeczke i elegancka bluzkę na święta! ale trwało to wszystko masalrycznie długo! A pisze "aż" bo w innych sklepach nic na mnie nie pasowalo!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam jutro wizytę PowodzeniaJutro idę na wizyte zobaczymy czy oddalas mi wystarczajaco
Tobie tez powodzenia na ktora idziesz? bo ja na 17:30 dopieroJa tez mam jutro wizytę Powodzenia