reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja bardziej zastanawiam sie w ktorym kosciele chrzcic bo tam gdzie slub bralismy kosciolek skromny i biedny a ksiadz super a tu kosciol robiony na cacy a ksiadz uwage przez mikrofon zwracal podczas jednego chrztu ze jak chce sie robic zdjecia to nalezy to zglosic! Dziwak... takie to dziwne?

Dzis mielismy wizyte :) dr zbadal dzidzie i dlugosc szyjki ktora miala 3,7cm i powiedzial ze jest spokojny ze taka dlugosc to pewnosc ze porodu przedwczesnego nie bedzie i ze nospe juz brac tylko doraźnie.
Dzidzius buźki nie pokazal bo byl do nas pleckami. Córcia waży 915g, obwód główki 23cm a brzuszka 21cm :)

Kupilam jeansy ciazowe :) bedzie mi cieplej niz w legginsach :) w H&M w City Center... gdzies na forum ktos tam polecil i rzeczywiscie bylo sporo spodni ale ogolnie to przykry to widok ze dla ciężarowek przewidziano tak malutki kącik. Dobrze ze jeansow bylo sporo bo tylko tego szukalam a poza tym to jedna koszula na krzyz..
Ja w h&m ostatnio kupiłam (aż!) 2 pary spodni, sweterek, bluzeczke i elegancka bluzkę na święta! :) ale trwało to wszystko masalrycznie długo! A pisze "aż" bo w innych sklepach nic na mnie nie pasowalo!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w h&m ostatnio kupiłam (aż!) 2 pary spodni, sweterek, bluzeczke i elegancka bluzkę na święta! :) ale trwało to wszystko masalrycznie długo! A pisze "aż" bo w innych sklepach nic na mnie nie pasowalo!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam z ciążowych ciuszków mam jeansy z Kiabi za 80 zl i legginsy za chyba 30;) nic wiecej nie kupuje :p najwyzej w tshirtach meza bede biegac :p

Cześć z rana :) powodzenia na wizytach :)

U mnie ciezko zaczął sie dzien, mała znowu płakała przy rozstaniu w przedszkolu, ciezko mi bo nie wiem jak ja zachęcić. Pani mowi ze jak juz zacznie sie bawić to jest ok, ale jak przychodzi pora obiadu to nie je bo czeka na mnie albo na meza. Ostatnio tez często narzeka na ból brzucha. Moze to stres ? Kilkarazy byłam z nia u dr w domu je w miarę normalnie kupki robi tez codziennie w często na ten brzuch narzeka. Juz nie wiem co mam robić chocialam zeby chodziła na 4-5 h zeby miała zajęcie bo ile ja sie mam z nia bawić w domu. W życiu jej tego nie zapewnię co ciocie w przedszkolu bo to wiadomo obiad zakupy i ciagle cos. Dola mam na maksa :(

Dzień dobry[emoji5]

Powodzenia na wizytach, ja mam swoją w przyszłym tygodniu.

Kulka może malutką potrzebuje jeszcze trochę czasu żeby się dobrze czuć w przedszkolu ale na pewno z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej.

Dzień dobry dziewczyny :*
Powodzonka na wizytach dajcie znac jak po:)

Kulka cieżko mi doradzić bo sama dzieci nie mam, ale moze warto sprawdzić czy faktycznie jej ten brzuszek z jakiegoś powodu nie boli.
A długo już tak jest?

reklama
Dzień dobry :) powodzenia na wizytach :) kulka MM fajnie ze podchodzisz w ten sposób, daj jej jeszcze trochę czasu. Może kup jej zegarek i wytłumacz ze jak wskazówki będą na tych miejscach to wy przyjedziecie :)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Do góry