reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hejo :* trzymam kciuki za wizyty :) Mnie dzisiaj rwą stawy łokciowe ... zaczęło się w nocy, masakra łamie, jak przy reumatyzmie chyba :(

To juz niedlugo:)

f2w3d5qppkk13cr6.png

Dzien dobry !Dziewczyny powodzenia na wizytach:-*

Kulka myślę że Emilia ma dobry pomysł z tym zegarkiem :) przynajmniej warto spróbować :) a druga sprawa czas czas i jeszcze raz czas którego ona potrzebuje:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.
Dzisiaj mam wizytę o 15:30. Młoda chyba ma czkawke bo tak rytmicznie podskakuje :)
Krzysiu w przedszkolu.

Kulka dziecko musi się przyzwyczaić. Pamiętam rok temu co w grupie Krzysia się wyrabialo jak bardzo dzieciaczki płakały. Mojemu ze 3x się zdarzyło tak, że pani musiała go do cioci zaprowadzić (ciocia jest wychowawca grupy rok starszej) i tam siedział godzinkę albo dwie. Ale minęło.

Musze jeszcze po wynik do szpitala pojechać, coś na obiad wykombinować, na pocztę i do lekarza...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za pocieszenie pomyśle o tym zegarku moze rzeczywiście to jej da poczucie bezpieczenstwa. Zreszta nigdy tak długo nie musiała siedzieć nigdy sie po nia nie spoznilismy. Dzis planuje jechac po nia pol h pózniej nie wiem czy tam istniej histerii nie zastane.

Cześć dziewczyny :)
Ja dziś pozwoliłam sobie pospać do 10 ♡ i powiem Wam ze ostatnio ciezko mi sie wczesniej podniesc.. pewnie gdyby nie pies rozrabiaka to spałabym jeszcze dlużej ;)

A teraz jestem juz po sniadanku : śledz w śmietanie i jajecznica z boczkiem :p taka dziwna zachcianka ;)
I czekam na 17 na lekarza.. zobaczę się na usg z Amelką i dowiem się co z tą szyjką bo od tego leżenia słabnę.. jak wstaje to kręci mi się w głowie i nogi w sekunde drętwieją i kręgosłup zaraz boli...

Kulka jak ja bylam mała to płakałam w przedszkolu, zamykałam się w szafie, darłam w niebogłosy "chce do mamy".
Az nastal taki dzien ze jak po mnie przyszla to ją wygoniłam -"mamuś ja się jeszcze bawie, wroc pozniej"
I to tak samo z siebie więc czas tu jest wskazany ;)

reklama
To krótko jeszcze chodzi pewnie bedzie tak jak Aga mówi i jeszcze zatęsknisz :)

Aga6 poszalałas mój piesek nie da mi długo spac:)

Paulyna zdrówka Ci życzę bo coś Cie zbiera ostatnio :/

Do góry