reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hejo :* trzymam kciuki za wizyty :) Mnie dzisiaj rwą stawy łokciowe ... zaczęło się w nocy, masakra łamie, jak przy reumatyzmie chyba :(

To juz niedlugo:)

f2w3d5qppkk13cr6.png

Dzien dobry !Dziewczyny powodzenia na wizytach:-*

Kulka myślę że Emilia ma dobry pomysł z tym zegarkiem :) przynajmniej warto spróbować :) a druga sprawa czas czas i jeszcze raz czas którego ona potrzebuje:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.
Dzisiaj mam wizytę o 15:30. Młoda chyba ma czkawke bo tak rytmicznie podskakuje :)
Krzysiu w przedszkolu.

Kulka dziecko musi się przyzwyczaić. Pamiętam rok temu co w grupie Krzysia się wyrabialo jak bardzo dzieciaczki płakały. Mojemu ze 3x się zdarzyło tak, że pani musiała go do cioci zaprowadzić (ciocia jest wychowawca grupy rok starszej) i tam siedział godzinkę albo dwie. Ale minęło.

Musze jeszcze po wynik do szpitala pojechać, coś na obiad wykombinować, na pocztę i do lekarza...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za pocieszenie pomyśle o tym zegarku moze rzeczywiście to jej da poczucie bezpieczenstwa. Zreszta nigdy tak długo nie musiała siedzieć nigdy sie po nia nie spoznilismy. Dzis planuje jechac po nia pol h pózniej nie wiem czy tam istniej histerii nie zastane.

Cześć dziewczyny :)
Ja dziś pozwoliłam sobie pospać do 10 ♡ i powiem Wam ze ostatnio ciezko mi sie wczesniej podniesc.. pewnie gdyby nie pies rozrabiaka to spałabym jeszcze dlużej ;)

A teraz jestem juz po sniadanku : śledz w śmietanie i jajecznica z boczkiem :p taka dziwna zachcianka ;)
I czekam na 17 na lekarza.. zobaczę się na usg z Amelką i dowiem się co z tą szyjką bo od tego leżenia słabnę.. jak wstaje to kręci mi się w głowie i nogi w sekunde drętwieją i kręgosłup zaraz boli...

Kulka jak ja bylam mała to płakałam w przedszkolu, zamykałam się w szafie, darłam w niebogłosy "chce do mamy".
Az nastal taki dzien ze jak po mnie przyszla to ją wygoniłam -"mamuś ja się jeszcze bawie, wroc pozniej"
I to tak samo z siebie więc czas tu jest wskazany ;)

reklama
To krótko jeszcze chodzi pewnie bedzie tak jak Aga mówi i jeszcze zatęsknisz :)

Aga6 poszalałas mój piesek nie da mi długo spac:)

Paulyna zdrówka Ci życzę bo coś Cie zbiera ostatnio :/

Do góry