reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Chyba w każdym h&m taki mini kącik dla ciężarówek, ja go ledwie zobaczyłam !
U nas na trzy H&M, tylko w jednym przewidziano w ogóle odzież dla ciężarówek...
A co do powierzchni, to nie tylko w tej sieciówce tak jest. W C&A też przewidziano mikroskopijne miejsce.

My się dzisiaj męczymy okrutnie z katarem. Aż zawaliło zatoki i uszy:(

reklama
Nie nie w kazdym H&M jest kacik "ciężarówek" a w C&A spodnie jak byly to szerokie pantalony w ogole C&A te ciuchy ciazowe w sklepie sa straszne jakby same worki na ziemniaki... bylam zła jak to zobaczylam :mad:

w C&A spodnie jak byly to szerokie pantalony w ogole C&A te ciuchy ciazowe w sklepie sa straszne jakby same worki na ziemniaki
Jak przymierzyłam koszulę Skę w C&A, to czułam się tak, jakby miała być w ostatnim miesiącu ciąży i to ciąży bliźniaczej, bo tyle miejsca mi zostało :D
Natomiast ze spodniami to mi się chyba poszczęściło, bo są nawet całkiem fajne - rurkopodobne i mają wygodny pas.

dobry wieczór,
byłam dziś na wizycie, gin tylko podejrzał Synka-wszystko ok:)
Co do drętwienia bólu w nadgarstku-muszę z tym żyć do końca ciąży.
Jedna dobra informacja-po pierwszym CC gin zaleca drugie CC,więc będę miała jeszcze szybciej Synka przy sobie, planowana data ok. tydzień przed 31.03 (data z usg prenatalnego) Czyli na bank będę marcóweczką:)
Najbardziej się cieszę, że nie będę czekać nie wiadomo jak długo, jak ostatnio (Ola urodziła się 11 dni po terminie)
Na zwolnienie idę 12.12, czyli jeszcze niespełna 2 tygodnie pracy i męczących dojazdów.

Dzis mielismy wizyte :) dr zbadal dzidzie i dlugosc szyjki ktora miala 3,7cm i powiedzial ze jest spokojny ze taka dlugosc to pewnosc ze porodu przedwczesnego nie bedzie i ze nospe juz brac tylko doraźnie.
Dzidzius buźki nie pokazal bo byl do nas pleckami. Córcia waży 915g, obwód główki 23cm a brzuszka 21cm :)

Ale duża ta Twoja dzidzia :D GRatki :*

Kolekcjonerka super, tez gratki :*

reklama
Do góry