reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Wiem ze norma w ciazy w 1 try jest 2,5 więc wyszla mi niedoczynnosc. W necie jest rozpisane w którym trym jaka norma

f2w3d5qpxs023g3h.png

reklama
kulkaMM nie przejmuj się, moja endo uprzedzała, że na początku ciąży TSH może spaść nawet do kilku zer po przecinku i mam nie panikować bo to normalne. Nie zmienia się leków wtedy nawet, to samo się wyrównuje. To nie jest nadczynność, ciało się przyzwyczaja po prostu. Zobaczysz za 2-3 tyg będzie znów norma.

Aaaa no i crp mam podwyższone tak jakbym miała jakis stan zapalny ? 12,95 mam a norma 0-5 tylko na badanie poszłam z lekkim katarem wiec moze to od tego.
Ja tez mam CRP podwyzszone nieco ponad 10, ale mój lekarz powiedział, że przy ciąży tak może być i za niedługo powtorzymy najwyżej.
A przy przeziębieniu może być podwyzszone :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Witam marcowe mamusie i również dołączam do waszego grona. Do dzisiaj jedynie obserwowałam forum i czytałam jego wpisy :) jednak bardzo mnie intryguje fakt czy na wizycie prenatalnej poznałyście już płeć waszych dzidziusiów. 15.09 mam swoją wizytę (to będzie 12 tydzień) i zastanawiam się czy jest szansa na to aby poznać już płeć dziecka? Jak to było u was?
Ja też 15.09 idę na usg prenatalne, będzie to 12t4d :-) stresuje się trochę...
Dziewczyny czy usg prenatalne macie przez brzuch? Na zwykłej wizycie robiła mi już przez brzuch...

Ja też 15.09 idę na usg prenatalne, będzie to 12t4d :-) stresuje się trochę...
Dziewczyny czy usg prenatalne macie przez brzuch? Na zwykłej wizycie robiła mi już przez brzuch...
Zazwyczaj robią przez brzuch. Chyba ze coś słabo widać, to wspomagają się dopochwowo ;)

reklama
Do góry