reklama
wszystkozajete
Moderatorka
kulkaMM nie przejmuj się, moja endo uprzedzała, że na początku ciąży TSH może spaść nawet do kilku zer po przecinku i mam nie panikować bo to normalne. Nie zmienia się leków wtedy nawet, to samo się wyrównuje. To nie jest nadczynność, ciało się przyzwyczaja po prostu. Zobaczysz za 2-3 tyg będzie znów norma.
anik.
Mama Krzysia :)
Ja tez mam CRP podwyzszone nieco ponad 10, ale mój lekarz powiedział, że przy ciąży tak może być i za niedługo powtorzymy najwyżej.Aaaa no i crp mam podwyższone tak jakbym miała jakis stan zapalny ? 12,95 mam a norma 0-5 tylko na badanie poszłam z lekkim katarem wiec moze to od tego.
A przy przeziębieniu może być podwyzszone
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też 15.09 idę na usg prenatalne, będzie to 12t4d :-) stresuje się trochę...Witam marcowe mamusie i również dołączam do waszego grona. Do dzisiaj jedynie obserwowałam forum i czytałam jego wpisy jednak bardzo mnie intryguje fakt czy na wizycie prenatalnej poznałyście już płeć waszych dzidziusiów. 15.09 mam swoją wizytę (to będzie 12 tydzień) i zastanawiam się czy jest szansa na to aby poznać już płeć dziecka? Jak to było u was?
Dziewczyny czy usg prenatalne macie przez brzuch? Na zwykłej wizycie robiła mi już przez brzuch...
najki
Fanka BB :)
Zazwyczaj robią przez brzuch. Chyba ze coś słabo widać, to wspomagają się dopochwowoJa też 15.09 idę na usg prenatalne, będzie to 12t4d :-) stresuje się trochę...
Dziewczyny czy usg prenatalne macie przez brzuch? Na zwykłej wizycie robiła mi już przez brzuch...
Ja przez ten upał też ledwo żyję dobrze że w pracy wiatraki chodzą też zaraz do domciu na razie obskoczyłam sklepy za spodniami i znalazłamDziś tak gorąco, dopiero wróciłam z pracy. Leżę i odpoczywam. A jak u was?
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Upał. Leżę I drzemieDziś tak gorąco, dopiero wróciłam z pracy. Leżę i odpoczywam. A jak u was?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom