reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Czesc dziewczyny chcialabym do Was dolaczyc :) okazalo sie ze tez jestem marcowka 2017 :) niestety ciezko bedzie mi nadrobic 649stron chcialam.zapytac czy kazda z was idzie na prenatalne ? Moja lekarka pow ze ok 20 tyg mnie wysle dopiero
Ja nie robie dodatkowo prenatalnych. Tyle co u gina :)
Mam pytanie. Czy Was też boli brzuch? Ale tak mocniej...nie kłuje, czy ciągnie, tylko boli jak na okres?
No mnie dzisiaj właśnie pierwszy raz pobolewa ale położyłam się i przycichlo

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie zaczelo bolec mocniej i nie przechodzilo i okazalo sie ze mialam zapalenie pecherza

f2w3d5qp90mv5j5z.png

Dziewczyny mam pytanie moze sie orientujecie bo wizytę u gina mam dopiero za tydzien. Chodzi o tsh wcześniej miałam niedoczynnosc i brałam eutyrox tsh w granicach 1,7-1,3 czyli ok. Teraz robiłam badania i tsh 0,3032 przy normie 0,3500-4,9400.
Czy to bardzo zły wynik ? Czy to moze zaszkodzić maluchowi ??kurcze denerwuje sie bardzo a tydzien niepewności mnie chyba wykończy.

Aaaa no i crp mam podwyższone tak jakbym miała jakis stan zapalny ? 12,95 mam a norma 0-5 tylko na badanie poszłam z lekkim katarem wiec moze to od tego.

Ja mialam wynik 3,310 przy normie w ciazy 2,5 i dostalam euthyrox. Nigdy problemów nie mialam z tarczyca a badalam miliony razy

f2w3d5qpxs023g3h.png

reklama
Ja przed ciąża miałam 3,5 tsh tez brałam eutyrox i spadło ładnie 1,7-1,3 a teraz chyba nadczynność mi sie zrobiła bo mam 0,3032 ale jakies inne normy chyba sa...
Ja 12+1 czyli blisko Ciebie :)

Do góry