Ja dość utyta jestem a prenatalne miałam przez brzuch [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejHej dziewczyny mam pytanie odnośnie usg prenatalnego. Czy robione jest ono dopochwowo czy przez brzuszek czy to zależy od lekarza?
Czesc dziewczyny chcialabym do Was dolaczyc okazalo sie ze tez jestem marcowka 2017 niestety ciezko bedzie mi nadrobic 649stron chcialam.zapytac czy kazda z was idzie na prenatalne ? Moja lekarka pow ze ok 20 tyg mnie wysle dopiero
Czesc dziewczyny chcialabym do Was dolaczyc okazalo sie ze tez jestem marcowka 2017 niestety ciezko bedzie mi nadrobic 649stron chcialam.zapytac czy kazda z was idzie na prenatalne ? Moja lekarka pow ze ok 20 tyg mnie wysle dopiero
Oj mnie nie boli. Owszem czasami zaboli ale bardzo rzadko i tylko podczas kichnięcia. Jeśli ból jest długotrwały to radziłabym wybrać się do ginekologa. Każdy większy i długotrwały ból trzeba skontrolować.Mam pytanie. Czy Was też boli brzuch? Ale tak mocniej...nie kłuje, czy ciągnie, tylko boli jak na okres?