nadia433
Fanka BB :)
11 i 2 dniNadia 433....dzis masz 12t i 2 d czy 11 t i 2d ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11 i 2 dniNadia 433....dzis masz 12t i 2 d czy 11 t i 2d ???
Wow, co za pomysł u mnie bez takich fajerwerków. Wiedział, że będę testować. Wstałam wcześniej i obudziłam go pokazując test z dwiema kreskamiFajny pomysł [emoji3]
Ja pomeczylam sie z jajkiem niespodzianka,rozlozylam czekoladę delikatnie, zabaweczke sama zlozylam i sie pobawilam[emoji23], a na jej miejsce wsadzilam Fasolke Jasia z napisem "Cześć Tato!" na jednej str i "<3" na drugiej, zlozylam jajo, nawinelam sreberko i wieczorkiem po kolacji mowie,ze kupilam nam deser [emoji16]
Ja lubię różne rzeczy wymyslac i sama coś zrobić, a podejrzewalam ciążę od paru dni,ale nic mu nie mowilam [emoji16]dla dziadków tez juz wyszukalam pomysl jak poinformować [emoji3]Wow, co za pomysł u mnie bez takich fajerwerków. Wiedział, że będę testować. Wstałam wcześniej i obudziłam go pokazując test z dwiema kreskami
Piękne, na pewno będą mega wzruszeniJa lubię różne rzeczy wymyslac i sama coś zrobić, a podejrzewalam ciążę od paru dni,ale nic mu nie mowilam [emoji16]dla dziadków tez juz wyszukalam pomysl jak poinformować [emoji3]
Zobacz załącznik 766741
Ja nie planuje. Zareczylismy się w Święta [emoji319] 2011, dzień po Świętach okazało się, że jestem w ciąży. Oczywiście wszyscy mówili, że dlatego były zaręczyny a my to olaliśmy i już ślub odpuscilismy.Dziewczyny, większość z Was jest pewnie mężatkami...
A czy któraś z Was jest przed ślubem lub w ogóle nie planuje?