reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Mój mąż mówi to samo... Jednak mam mega doła bo z OM wychodzi ze dzisiaj jest 7t0d... Cierpliwie zostało mi czekać znowu dwa tygodnie [emoji29]
Dostałam zwolnienie... Ocipieje w domu czekając...

Stres na pewno nie pomoże. Owu mogłaś mieć później i to rzeczywiście jeszcze za wcześnie na serduszko. Do tego dobrze zrozumiałam, że to inny lekarz, inny sprzęt? Trzymam mocno kciuki za wizytę za dwa tygodnie. Wtedy na pewno wszystko będzie dobrze :*

reklama
Mój mąż mówi to samo... Jednak mam mega doła bo z OM wychodzi ze dzisiaj jest 7t0d... Cierpliwie zostało mi czekać znowu dwa tygodnie [emoji29]

U mnie też byla duża różnica miedzy om a usg a teraz zaraz zaczynam 12 tydzień a maluch nadrabia straty i zostało 3 dni różnicy.

Nie martw sie, bedzie dobrze, jedna dziewczyna na forum tak miała, poszła do innego lekarza i było widać juz serduszko. Bez powodu zwolnienia by nie dał.

A ja zostałam bardzo dokładnie za wszystko wczoraj przeproszona. Powiedział ze bez względu na wszystko nie powinien sie tak zachować. Spotkaliśmy sie w neutralnym miejscu, on zaproponował spotkanie, mała sie pobawiła a my pogadaliśmy. Takze wracamy razem do domu [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Stres na pewno nie pomoże. Owu mogłaś mieć później i to rzeczywiście jeszcze za wcześnie na serduszko. Do tego dobrze zrozumiałam, że to inny lekarz, inny sprzęt? Trzymam mocno kciuki za wizytę za dwa tygodnie. Wtedy na pewno wszystko będzie dobrze :*
Lekarz inny sprzęt ten sam. Będę cierpliwa! Dziękuję za słowa otuchy [emoji8]
U mnie też byla duża różnica miedzy om a usg a teraz zaraz zaczynam 12 tydzień a maluch nadrabia straty i zostało 3 dni różnicy.
W poprzedniej ciąży też miałam różnicę między OM i Usg. Syn urodził się 4300 według OM w 42 tygodniu. Jestem dobrej myśli. Dziękuję wam [emoji8]

Nie martw sie, bedzie dobrze, jedna dziewczyna na forum tak miała, poszła do innego lekarza i było widać juz serduszko. Bez powodu zwolnienia by nie dał.

A ja zostałam bardzo dokładnie za wszystko wczoraj przeproszona. Powiedział ze bez względu na wszystko nie powinien sie tak zachować. Spotkaliśmy sie w neutralnym miejscu, on zaproponował spotkanie, mała sie pobawiła a my pogadaliśmy. Takze wracamy razem do domu [emoji3]

Dziękuję za słowa otuchy...

Cieszę się że wyjasniliscie sobie wszystko! Trzymam kciuki za was buziaki :*

No jeszcze napisze my jesteśmy razem 10 lat, 7 po ślubie :)
Wesele duuuuze na 140 osób, piękna suknia i piękne wspomnienia ale teraz bym chyba nie robiła takiego wielkiego wesela ale u nas chcieli rodzice, ja z małej miejscowości i wesela nie zrobic jak to wstyd....

Dziewczyny, większość z Was jest pewnie mężatkami...
A czy któraś z Was jest przed ślubem lub w ogóle nie planuje?

My nie planujemy ślubu i wesela chociaż czasem o tym rozmawiamy to zgodnie twierdzimy że będzie "ciche" tylko my i świadkowie :) najlepiej w środę (ostatnio rozmawialiśmy że może 29 lutego ):D

reklama
Do góry