reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Mój mąż mówi to samo... Jednak mam mega doła bo z OM wychodzi ze dzisiaj jest 7t0d... Cierpliwie zostało mi czekać znowu dwa tygodnie [emoji29]
Dostałam zwolnienie... Ocipieje w domu czekając...

Stres na pewno nie pomoże. Owu mogłaś mieć później i to rzeczywiście jeszcze za wcześnie na serduszko. Do tego dobrze zrozumiałam, że to inny lekarz, inny sprzęt? Trzymam mocno kciuki za wizytę za dwa tygodnie. Wtedy na pewno wszystko będzie dobrze :*

reklama
Mój mąż mówi to samo... Jednak mam mega doła bo z OM wychodzi ze dzisiaj jest 7t0d... Cierpliwie zostało mi czekać znowu dwa tygodnie [emoji29]

U mnie też byla duża różnica miedzy om a usg a teraz zaraz zaczynam 12 tydzień a maluch nadrabia straty i zostało 3 dni różnicy.

Nie martw sie, bedzie dobrze, jedna dziewczyna na forum tak miała, poszła do innego lekarza i było widać juz serduszko. Bez powodu zwolnienia by nie dał.

A ja zostałam bardzo dokładnie za wszystko wczoraj przeproszona. Powiedział ze bez względu na wszystko nie powinien sie tak zachować. Spotkaliśmy sie w neutralnym miejscu, on zaproponował spotkanie, mała sie pobawiła a my pogadaliśmy. Takze wracamy razem do domu [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Stres na pewno nie pomoże. Owu mogłaś mieć później i to rzeczywiście jeszcze za wcześnie na serduszko. Do tego dobrze zrozumiałam, że to inny lekarz, inny sprzęt? Trzymam mocno kciuki za wizytę za dwa tygodnie. Wtedy na pewno wszystko będzie dobrze :*
Lekarz inny sprzęt ten sam. Będę cierpliwa! Dziękuję za słowa otuchy [emoji8]
U mnie też byla duża różnica miedzy om a usg a teraz zaraz zaczynam 12 tydzień a maluch nadrabia straty i zostało 3 dni różnicy.
W poprzedniej ciąży też miałam różnicę między OM i Usg. Syn urodził się 4300 według OM w 42 tygodniu. Jestem dobrej myśli. Dziękuję wam [emoji8]

Nie martw sie, bedzie dobrze, jedna dziewczyna na forum tak miała, poszła do innego lekarza i było widać juz serduszko. Bez powodu zwolnienia by nie dał.

A ja zostałam bardzo dokładnie za wszystko wczoraj przeproszona. Powiedział ze bez względu na wszystko nie powinien sie tak zachować. Spotkaliśmy sie w neutralnym miejscu, on zaproponował spotkanie, mała sie pobawiła a my pogadaliśmy. Takze wracamy razem do domu [emoji3]

Dziękuję za słowa otuchy...

Cieszę się że wyjasniliscie sobie wszystko! Trzymam kciuki za was buziaki :*

No jeszcze napisze my jesteśmy razem 10 lat, 7 po ślubie :)
Wesele duuuuze na 140 osób, piękna suknia i piękne wspomnienia ale teraz bym chyba nie robiła takiego wielkiego wesela ale u nas chcieli rodzice, ja z małej miejscowości i wesela nie zrobic jak to wstyd....

Dziewczyny, większość z Was jest pewnie mężatkami...
A czy któraś z Was jest przed ślubem lub w ogóle nie planuje?

My nie planujemy ślubu i wesela chociaż czasem o tym rozmawiamy to zgodnie twierdzimy że będzie "ciche" tylko my i świadkowie :) najlepiej w środę (ostatnio rozmawialiśmy że może 29 lutego ):D

reklama
Do góry