Ola_fasola
Moderatorka
Izuś a ile czasu minęło od kontaktu? może ty już nie zachorujesz. Trzymam kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze
Super gratuluję :-). Ile.mierzy maleństwo? W którym tygodniu jesteście?A ja muszę sie pochwalić ;-) miałam dzisiaj wizytę u kardiologa i w przychodni byl mój gin, miał chwile i wziął mnie na usg prenatalne, na które jestem umowiona na czwartek. Nawet nie zdążyłam sie zestresować, wszystko poszlo raz dwa. Dzidziuś zdrowy, przeziernosc 1,1, nosek widoczny, nie mam wskazań do innych badan genetycznych. Mówił, abym nie dala sie naciągnąć, bo on nie widzi nic niepokojącego. Jestem taka szczęśliwa *♡*
Dzidziuś ma prawie 5 cm w sobotę ruszył 12 tydzienSuper gratuluję :-). Ile.mierzy maleństwo? W którym tygodniu jesteście?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Super, a chłopiec czy dziewczynka?Dzidziuś ma prawie 5 cm w sobotę ruszył 12 tydzien
Super Nadia433 bardzo się cieszę Twoim szczęściem. Cudowna wiadomość.A ja muszę sie pochwalić ;-) miałam dzisiaj wizytę u kardiologa i w przychodni byl mój gin, miał chwile i wziął mnie na usg prenatalne, na które jestem umowiona na czwartek. Nawet nie zdążyłam sie zestresować, wszystko poszlo raz dwa. Dzidziuś zdrowy, przeziernosc 1,1, nosek widoczny, nie mam wskazań do innych badan genetycznych. Mówił, abym nie dala sie naciągnąć, bo on nie widzi nic niepokojącego. Jestem taka szczęśliwa *♡*