reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Gosiak, ja jestem przed ślubem. Chcemy ślub ale nie mamy na to środków :-( :(

Mama_NS, ślicznie :tak:
My jesteśmy po ślubie 8tyg, a razem prawie 8 lat.Fakt kasy na to idzie masa..tzn zależy jakie wesele i ślub ktos chce. My uzbieralismy czesc kasy,a wyszlismy bez kredytu na szczescie. Chwilę sa cudowne wiec niczego nie zalujemy, no moze tego,ze szybko takiej imprezy nie powtórzymy bo nas nie stac xD a chrzciny juz skromniejsze beda.

f2w33e3kf50gsgs9.png

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj na podtrzymaniu w szpitalu jestem miałam delikatne plamienia .. teraz przeszły ale musze zostać na obserwacji .. z dzidziusiem na USG wszystko w porządku mam nadzieje ze będzie dobrze :)

A ja z moim księciem jestm od 9 lat jedno dziecko na stanie drugie w trakcie [emoji4] i daleko mi do ślubu. Nie zamierzam. Heh

Jestem po wizycie! Na której miałam zobaczyć moją kropeczke i bijące serduszko. Niestety strasznie jestem rozczarowana :( wyć mi się chce.
Doktórka po wykonaniu USG widziała pecherzyk 15mm odpowiadający 5t4d... Zgłupiałam totalnie. Bo13 dni temu lekarz widział pęcherzyk 5mm. Kazała przyjść za 2 tygodnie... Mam się nie martwić bo to być może jest za wcześnie bo ciąża młodsza niż wychodzi z OM.
Strasznie się martwię [emoji29][emoji29][emoji29][emoji29]

Jeśli to piąty tydzień to normalne że jeszcze serduszka nie widać u mnie dopiero w 7 tygodniu było widać będzie dobrze

A tak zmieniając temat (nie wiem czy byl tu poruszany bo tyle str jest od początku wątku, ze nie przekopie sie przez nie), miałyśmy jakis pomysl na powiedzenie tatusiom o dzidziusiu?

f2w33e3kf50gsgs9.png
Mój dostał książkę coś tam o ciąży i dziecku, dowiedział się jak już byłam pewna po becie :-) były świeczki i romantyczna kolacja i oczywiście łzy szczęścia bo bardzo długo się staraliśmy :-)

Ja jestem 9 lat po ślubie a dopiero po 7 latach nam się udało i mamy córcie. Ja miałam wesele na 100 osób drogi gips mimo że robiliśmy tanim kosztem bo osobno sala i osobno Kucharki żeby nie było od talerzyka płacone. Ale i tak sporo wyszło (było warto):-D

reklama
Jeśli to piąty tydzień to normalne że jeszcze serduszka nie widać u mnie dopiero w 7 tygodniu było widać będzie dobrze
Mój mąż mówi to samo... Jednak mam mega doła bo z OM wychodzi ze dzisiaj jest 7t0d... Cierpliwie zostało mi czekać znowu dwa tygodnie [emoji29]
Dostałam zwolnienie... Ocipieje w domu czekając...

Do góry