reklama
Ola, no szok normalnie. Co za babsko. Jak.mozna pozwolic zeby zawszone dziecko chodzilo po ludziach?!?!
Kamylcia, moze pozniej owulacja byla. Trzymam kciuki zeby szybciutko bylo wiadac dzieciatko.
Ja w pierwszej ciazy przytylam chyba 11 kg. Ale ja mam swoja duza mase.
Napisane na ALE-L21
Kamylcia, moze pozniej owulacja byla. Trzymam kciuki zeby szybciutko bylo wiadac dzieciatko.
Napisane na ALE-L21
lilija
Fanka BB :)
Kochana nie martw sie na zapas :*
Bluecaat, no własnie podobno tak jest,że im kobieta tęższa to mniej tyje, a nawet chudnie
Zuzia92
Zaangażowana w BB
Ja w pierwszej 12 kg. Ale dobrze że od slodkiego mnie odrzuca bo bylo by gorzejMusisz sie pilnować, w pierwszej ciazy kg do kg i sie uzbierało prawie 30 .
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
lilija
zazdroszczę! Ja snuje sie po domu w poszukiwaniu czegokolwiek słodkiego (staram sie nie trzymać) wczoraj otworzyłam kajmak i zjadłam z chrupkami syna :-oJa w pierwszej 12 kg. Ale dobrze że od slodkiego mnie odrzuca bo bylo by gorzej
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
lilija
Karolina, nie sugeruje sie tym, bo z synkiem jadłam wszystko jak leci, ale nie miałam mdłości ani nie byłam sennaLilija, to może dziewczynka będzie Chociaż ja w pierwszej ciąży nie jadłam za bardzo słodyczy a urodziłam córceczkę.
reklama
Kamylcia
To fakt ja trochę nie regularne miałam raz 30 raz 35 dni syklu różnie. . Wiec dokładnie ciężko jest mi wyliczyć. Jak wyszłam od lekarza to się popłakałam. . ale teraz musze myśleć ze będzie ok poprostu troszkę się pospieszylam i tego się trzymam do poniedziałku aż zobaczę czy się beta rośnie. DZIĘKI dziewczyny za wsparcie [emoji9]Ola, no szok normalnie. Co za babsko. Jak.mozna pozwolic zeby zawszone dziecko chodzilo po ludziach?!?!
Napisane na ALE-L21
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom