reklama
Ola, no szok normalnie. Co za babsko. Jak.mozna pozwolic zeby zawszone dziecko chodzilo po ludziach?!?!
Kamylcia, moze pozniej owulacja byla. Trzymam kciuki zeby szybciutko bylo wiadac dzieciatko.
Ja w pierwszej ciazy przytylam chyba 11 kg. Ale ja mam swoja duza mase.
Napisane na ALE-L21
Kamylcia, moze pozniej owulacja byla. Trzymam kciuki zeby szybciutko bylo wiadac dzieciatko.
Napisane na ALE-L21
lilija
Fanka BB :)
Kochana nie martw sie na zapas :*
Bluecaat, no własnie podobno tak jest,że im kobieta tęższa to mniej tyje, a nawet chudnie
Zuzia92
Zaangażowana w BB
Ja w pierwszej 12 kg. Ale dobrze że od slodkiego mnie odrzuca bo bylo by gorzejMusisz sie pilnować, w pierwszej ciazy kg do kg i sie uzbierało prawie 30 .
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
lilija
zazdroszczę! Ja snuje sie po domu w poszukiwaniu czegokolwiek słodkiego (staram sie nie trzymać) wczoraj otworzyłam kajmak i zjadłam z chrupkami syna :-oJa w pierwszej 12 kg. Ale dobrze że od slodkiego mnie odrzuca bo bylo by gorzej
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
lilija
Karolina, nie sugeruje sie tym, bo z synkiem jadłam wszystko jak leci, ale nie miałam mdłości ani nie byłam sennaLilija, to może dziewczynka będzieChociaż ja w pierwszej ciąży nie jadłam za bardzo słodyczy a urodziłam córceczkę.
reklama
Kamylcia
To fakt ja trochę nie regularne miałam raz 30 raz 35 dni syklu różnie. . Wiec dokładnie ciężko jest mi wyliczyć. Jak wyszłam od lekarza to się popłakałam. .Ola, no szok normalnie. Co za babsko. Jak.mozna pozwolic zeby zawszone dziecko chodzilo po ludziach?!?!
Napisane na ALE-L21
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom