reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

A mi sie skończyła ochota na słodkie bo troche ciagnelo, moze dlatego ze przysięglam sobie ze nie bede jeść słodyczy .. Ale za to przed chwila wciągnęłam hot doga takie dobre bułki sa w biedronce w kształcie litery U :) tego mi było trzeba [emoji16] co do objawów to mnie teraz tylko piersi pobolewają ale nie jakos strasznie No i nie mam miesiączki a to jest główny objaw [emoji12][emoji12]tak mi gin powiedziała.

reklama
Z bąbelkiem wszystko dobrze ładnie rośnie 19 mm (nie ma żadnego rozciagniecia:sorry2:) , termin na 5 marca tak jak pisałam na początku :) tylko okazało się że mam krwawiaca nadrzerke i dostałam leki oraz mama DHA . założono mi kartę ciąży i dostałam skierowanie jeszcze na 2 badania. :rolleyes2: cieszę się że poszłam do innego gina teraz już wszystko wiem i nie muszę się martwić czymś czego jednak nie ma

Kamylcia ja w pierwszej ciąży poszłam na 1 usg prywatnie w tygodniu, dzień po oczekiwanej miesiączce, było już coś ale jeszcze nie to co powinno być, nazw dokładnie nie podam jakich lalkarz używał, potem poszłam niby w 5/6 tygodniu już było cos widać ale serduszka nie było i tak się martwiła jeszcze kolejne dwa tygodnie aż w końcu zobaczyłam serduszko jak bije :)
dlatego teraz czekałam z pierwszą wizytą do 7 tygodnia.
Będzie dobrze, zobaczysz :)!

Z bąbelkiem wszystko dobrze ładnie rośnie 19 mm (nie ma żadnego rozciagniecia:sorry2:) , termin na 5 marca tak jak pisałam na początku :) tylko okazało się że mam krwawiaca nadrzerke i dostałam leki oraz mama DHA . założono mi kartę ciąży i dostałam skierowanie jeszcze na 2 badania. :rolleyes2: cieszę się że poszłam do innego gina teraz już wszystko wiem i nie muszę się martwić czymś czego jednak nie ma
Super cieszę się że wszystko ok ja też dostałam te witaminy :-D

elegancko :)
a krwiaczkiem się nie martw lekarstwa pomogą, hormony w ciąży też, będzie ok.

Co do objawów tylko brak miesiączki a tak to nie mam żadnych i wszystko jest dobrze więc się tym nie przejmuje i cieszę że mogę normalnie funkcjonować :D

Kamylcia ja w pierwszej ciąży poszłam na 1 usg prywatnie w tygodniu, dzień po oczekiwanej miesiączce, było już coś ale jeszcze nie to co powinno być, nazw dokładnie nie podam jakich lalkarz używał, potem poszłam niby w 5/6 tygodniu już było cos widać ale serduszka nie było i tak się martwiła jeszcze kolejne dwa tygodnie aż w końcu zobaczyłam serduszko jak bije :)
dlatego teraz czekałam z pierwszą wizytą do 7 tygodnia.
Będzie dobrze, zobaczysz :)!
Miałam do wyboru albo 27.07 albo 11.08 i stwierdziłam ze do 11 nie wytrzymam ale może to było by lepsze rozwiązanie no trudno.. lekarz powiedział ze jak w poniedzialek beta będzie rosnąć to mam się za dwa tygodnie umówić na badania a jak nie to natychmiast. Wiec zostaje mi czekać i wierzyć że będzie ok.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miałam do wyboru albo 27.07 albo 11.08 i stwierdziłam ze do 11 nie wytrzymam ale może to było by lepsze rozwiązanie no trudno.. lekarz powiedział ze jak w poniedzialek beta będzie rosnąć to mam się za dwa tygodnie umówić na badania a jak nie to natychmiast. Wiec zostaje mi czekać i wierzyć że będzie ok.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno będzie ok

Do góry