reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
szczerze powiedziawszy jak ta zima bedzie taka jak poprzednia to i w adidasach sie przechodzi :D
Kamylcia napewno bedzie dobrze!! Powodzenia na wizycie :)
Misiunia27 ja tez ciagle jestem głodna i wlasnie mam ochote na chipsy, lody i czekolade, ale ja niestety juz zaczełam tyc po słodyczach :(

Ja też ciągle głodna i do tego śpiąca...
Nie moge doczekać się pierwszego usg, modlę się żeby wszystko było dobrze... Muszę wytrzymać do 02.08 :-)

Niestety zarodka jeszcze nie ma za wcześnie. [emoji53] Kazał mi dzisiaj zrobić betę i w poniedziałek i zobaczyć jak rośnie. . Martwię się :(

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ! U nas po odwszaniu córki, niestety miała gnidy, wszystko mnie swędzi, piorę i czyszczę wszystko bo sie brzydze... Dowiedziałam sie od sąsiadki ze oni mieli wszyscy !!!!! 3 dziewczynki łącznie z 1,5 roczną!!! I rodzice tez!!! Najstarsza miała całe włosy w gnidach !!! Razem z mężem jesteśmy wściekli !!!!! Nigdy czegoś takiego nie miałam w domu ! Powiem wam ze ręce mi opadają jak o tym pomyśle ! U 8 łatki mozna nie oglądać codziennie włosów ale 1,5 roczne dziecko sie nosi, dotyka, pielęgnuje to Widać !!!!!! Jestem wściekła bo te dzieci u nas siedzą ciagle, lezą z Klarka na kanapie !!! No nie wiem sama co myślec??!!!!!

Przepraszam ze tylko o sobie ale cała noc nie mogłam spac, ciagle cos mi łazi .. Musze jeszcze powiedzieć o tym jednej sąsiadce bo lepiej zapobiegać za wczasu niż zaraz maja mieć znowu !!!!

Niestety zarodka jeszcze nie ma za wcześnie. [emoji53] Kazał mi dzisiaj zrobić betę i w poniedziałek i zobaczyć jak rośnie. . Martwię się :(

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
W który jesteś tygodniu?

Truskawka mam to samo. Do wczoraj waga stała A dZiś rano o kg więcej. To wygląda jakby się po cichu gromadzilo i nagle suprise!
Ja Emu uwielbiam i bez ciąży :D i oryginalne się nie rozklapiają, przynajmniej u mnie żadna z 3 par.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Ola_fasola moja kuzynka w ubiegłym roku z urlopu wróciła z wszami, ona, dzieci, mąż, wiem, ze nawet zabawki wynosiła na kilka dni na poddasze, żeby zrobić kwarantannę, wszy gina pozostawione same sobie, siebie myli szamponami, wszystko prali itp....
współczuje

reklama
Cześć dziewczyny ! U nas po odwszaniu córki, niestety miała gnidy, wszystko mnie swędzi, piorę i czyszczę wszystko bo sie brzydze... Dowiedziałam sie od sąsiadki ze oni mieli wszyscy !!!!! 3 dziewczynki łącznie z 1,5 roczną!!! I rodzice tez!!! Najstarsza miała całe włosy w gnidach !!! Razem z mężem jesteśmy wściekli !!!!! Nigdy czegoś takiego nie miałam w domu ! Powiem wam ze ręce mi opadają jak o tym pomyśle ! U 8 łatki mozna nie oglądać codziennie włosów ale 1,5 roczne dziecko sie nosi, dotyka, pielęgnuje to Widać !!!!!! Jestem wściekła bo te dzieci u nas siedzą ciagle, lezą z Klarka na kanapie !!! No nie wiem sama co myślec??!!!!!

Przepraszam ze tylko o sobie ale cała noc nie mogłam spac, ciagle cos mi łazi .. Musze jeszcze powiedzieć o tym jednej sąsiadce bo lepiej zapobiegać za wczasu niż zaraz maja mieć znowu !!!!

Należy się babce porządny ochrzan. Nie hamowalabym się. Jest totalnie nieodpowiedzialna. Dorosła A durna baba. W życiu bym nie puściła dziecka z gnidami/wszami czy innym paskudztwem do kogoś do domu!
Ostrzez sąsiadkę koniecznie

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Do góry