reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ola, nie. Tylko swedzi :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myslalam ze przeziębienie :)
To moze byc cos poważniejszego :/ lepiej moze do gina, ja na infekcje brałam kiedys macmirror w ciazy ale to na receptę jest.

74709jcg0i411sm0.png

Niektóre leki są niewskazane dla kobiet w ciąży ale to lekarz decyduje w stanie wyższej konieczności czy go podać. Czasem szkodliwość jest tak nieznaczna, że można wziąć pod nadzorem lekarskim. Infekcja za to potrafi być bardzo niebezpieczna i jak się rozwinie nie leczona to organizm pierwsze co pozbędzie się zarodka. Dlatego lekarz pewnie wie co robi.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :-) :)

Dziewczyny co mogę wziąć na infekcje? Po tej luteinie mi się chyba coś porobiło :wściekła/y:

Dowolny probiotyk, invag no. I poproś lekarza o zamianę na luteinę pod język albo duphaston bo się zamęczysz. Luteina często podrażnia, ale po odstawieniu przechodzi jak ręką odjął, to raczej nie infekcja.

Widziałam na wątku z lista, że jest kilka łodzianek. U kogo prowadzicie ciąże i gdzie chcecie rodzić? Polecicie szkołę rodzenia?

Hej kobietki.powiedzcie mi , czy zawroty głowy są czyms normalnym we wczesnej ciąży. Bo często mi się w głowie kręci. W żadnej ciąży tak nie mialam. W sumie to już nawet dobrze nie pamiętam bo dawno to było.

Hej kobietki.powiedzcie mi , czy zawroty głowy są czyms normalnym we wczesnej ciąży. Bo często mi się w głowie kręci. W żadnej ciąży tak nie mialam. W sumie to już nawet dobrze nie pamiętam bo dawno to było.
Kochana, normalne niestety. Ja mam to samo rano zanim zjadłam to zawroty głowy i mdłości, po śniadaniu znów niedobrze ja już sama nie wiem co i jak mam jeść. I tak do wieczora... Płakać mi się chce. A od poniedziałku do pracy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myślę, że to normalne. Mi też się często kręci w głowie i boli głowa. [emoji54]

A ja niedawno wstałam, ale z bólem głowy. [emoji53] Dzisiaj będziemy ogórki robić w słoiki. [emoji12]

Do góry