reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Myslalam ze przeziębienie
To moze byc cos poważniejszego :/ lepiej moze do gina, ja na infekcje brałam kiedys macmirror w ciazy ale to na receptę jest.
Carolajna32
Fanka BB :)
Niektóre leki są niewskazane dla kobiet w ciąży ale to lekarz decyduje w stanie wyższej konieczności czy go podać. Czasem szkodliwość jest tak nieznaczna, że można wziąć pod nadzorem lekarskim. Infekcja za to potrafi być bardzo niebezpieczna i jak się rozwinie nie leczona to organizm pierwsze co pozbędzie się zarodka. Dlatego lekarz pewnie wie co robi.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Hej
Dziewczyny co mogę wziąć na infekcje? Po tej luteinie mi się chyba coś porobiło
Dowolny probiotyk, invag no. I poproś lekarza o zamianę na luteinę pod język albo duphaston bo się zamęczysz. Luteina często podrażnia, ale po odstawieniu przechodzi jak ręką odjął, to raczej nie infekcja.
wszystkozajete
Moderatorka
Widziałam na wątku z lista, że jest kilka łodzianek. U kogo prowadzicie ciąże i gdzie chcecie rodzić? Polecicie szkołę rodzenia?
Zuzia92
Zaangażowana w BB
Ja z Mazur to tu jest mnóstwo dobroci lasuSa juz grzyby i to mnóstwo i jagody tez, z nad morza wracaliśmy to bardzo duzo sprzedawali tylko u nas marnie Zuzia92 skąd jesteś ?
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, normalne niestety. Ja mam to samo rano zanim zjadłam to zawroty głowy i mdłości, po śniadaniu znów niedobrze ja już sama nie wiem co i jak mam jeść. I tak do wieczora... Płakać mi się chce. A od poniedziałku do pracy.Hej kobietki.powiedzcie mi , czy zawroty głowy są czyms normalnym we wczesnej ciąży. Bo często mi się w głowie kręci. W żadnej ciąży tak nie mialam. W sumie to już nawet dobrze nie pamiętam bo dawno to było.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
eveee
Moderatorka
Myślę, że to normalne. Mi też się często kręci w głowie i boli głowa. [emoji54]Hej kobietki.powiedzcie mi , czy zawroty głowy są czyms normalnym we wczesnej ciąży. Bo często mi się w głowie kręci. W żadnej ciąży tak nie mialam. W sumie to już nawet dobrze nie pamiętam bo dawno to było.
A ja niedawno wstałam, ale z bólem głowy. [emoji53] Dzisiaj będziemy ogórki robić w słoiki. [emoji12]