reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja też będę rezygnować z grupy na fb:( myślę że również dobrym rozwiązaniem może być utajnienie tej grupy na bb wraz z podpiętymi tematami.

Zgadzam się, wole na razie tu pisać :) a jak już wszyscy do nas dołączą będzie można zablokować forum hasłem, bo chyba tak się da ? :)

Cześć dziewczyny :) wy juz o sprzątaniu piszecie a ja dopiero oczy otwieram :) poczytam i pewnie zaraz przysnę ;) my dzis chyba ruszymy na żaglówkę nad Zalew i wrócimy jutro :) ładna pogoda ma byc [emoji51] trzeba przypiec nosek póki jeszcze,,można"

74709jcg0i411sm0.png

Mi też wydawało się, że dziś ma być słonecznie, a za oknem wygląda tak jakby za chwile miało padać :( ja nie lubię długo spać :)

reklama
Do góry