reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja cierpie na bezsenność. O 5 juz oczy jak pięć złoty. Ale za to w dzień ze dwa razy dosypiam. [emoji1] ale jutro moze na grzyby i na jagody pojade bo zasyp jest w lasach. [emoji4]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja cierpie na bezsenność. O 5 juz oczy jak pięć złoty. Ale za to w dzień ze dwa razy dosypiam. [emoji1] ale jutro moze na grzyby i na jagody pojade bo zasyp jest w lasach. [emoji4]

Ja byłam wczoraj kolo 20 na spacerku z psem :) szału nie było ale troche znaleźliśmy [emoji5]
1469253020-jt1i5z.jpeg

74709jcg0i411sm0.png

Witam porannie i ja! Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych grzybow,zawsze z mezem uwielbialismy grzybobrania.My dzisiaj wybieramy sie na urodziny do kolezanki :) sprzatanie mam juz za soba,bo juz wczoraj wszystko zrobilam :) Milego weekendu !!!

U nas jagód pełno, grzybów jeszcze nie widziałam aby sprzedawali. Może faktycznie warto wybrać się do lasu.

Hej dziewczyny :-)
Jestem nowa, również mam termin na marzec. Mam do was pytanie. Dostałam od lekarza globulki FLUOMIZIN dopochwowe w 7,1 tygodniu ciąży zaczęłam je brać niby nie jest nigdzie napisane żeby mogły szkodzić dzidziusiowi ale zastanawiam się czy któraś z was też używa globulek? Dopiero wczoraj przeczytam, że w 7 tygodniu wytwarza się ochronny czop no ale już jestem w trakcie ich brania więc nic mi to nie dało gdybym wcześniej wiedziała to asekuracyjnie poczekałabym do 8 tygodnia.

reklama
Hej dziewczynki ja dzisiaj w pracy ostatni dzień. U nas pochmurno. Wieczorem idziemy do teściowej bo przyjechała na 5 tygodni do domu.

Do góry