Ola_fasola
Moderatorka
Hmmm idę do sklepu po produkty na rosół [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorki. Napisałaś ze 7. Bardzo przepraszam.
To idź do rodzinnego, albo do innego gina, bo do 9.08 to oszalejesz, a będzie coraz mocniej podrażniać... Ja specjalnie z urlopu na jeden dzień się zerwałam pojechałam do kliniki żeby mi przepisali receptę..
Hej krainka mi też ginekolog zapisał ten lek na początku ciąży, i brałam kilka dniHej dziewczyny :-)
Jestem nowa, również mam termin na marzec. Mam do was pytanie. Dostałam od lekarza globulki FLUOMIZIN dopochwowe w 7,1 tygodniu ciąży zaczęłam je brać niby nie jest nigdzie napisane żeby mogły szkodzić dzidziusiowi ale zastanawiam się czy któraś z was też używa globulek? Dopiero wczoraj przeczytam, że w 7 tygodniu wytwarza się ochronny czop no ale już jestem w trakcie ich brania więc nic mi to nie dało gdybym wcześniej wiedziała to asekuracyjnie poczekałabym do 8 tygodnia.
Kalolek, a ten LactoVaginal na receptę?
Do rodzinnej pójdę w poniedziałek.