reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ola, nie. Tylko swedzi :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myslalam ze przeziębienie :)
To moze byc cos poważniejszego :/ lepiej moze do gina, ja na infekcje brałam kiedys macmirror w ciazy ale to na receptę jest.

74709jcg0i411sm0.png

Niektóre leki są niewskazane dla kobiet w ciąży ale to lekarz decyduje w stanie wyższej konieczności czy go podać. Czasem szkodliwość jest tak nieznaczna, że można wziąć pod nadzorem lekarskim. Infekcja za to potrafi być bardzo niebezpieczna i jak się rozwinie nie leczona to organizm pierwsze co pozbędzie się zarodka. Dlatego lekarz pewnie wie co robi.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :-) :)

Dziewczyny co mogę wziąć na infekcje? Po tej luteinie mi się chyba coś porobiło :wściekła/y:

Dowolny probiotyk, invag no. I poproś lekarza o zamianę na luteinę pod język albo duphaston bo się zamęczysz. Luteina często podrażnia, ale po odstawieniu przechodzi jak ręką odjął, to raczej nie infekcja.

Widziałam na wątku z lista, że jest kilka łodzianek. U kogo prowadzicie ciąże i gdzie chcecie rodzić? Polecicie szkołę rodzenia?

Hej kobietki.powiedzcie mi , czy zawroty głowy są czyms normalnym we wczesnej ciąży. Bo często mi się w głowie kręci. W żadnej ciąży tak nie mialam. W sumie to już nawet dobrze nie pamiętam bo dawno to było.

Hej kobietki.powiedzcie mi , czy zawroty głowy są czyms normalnym we wczesnej ciąży. Bo często mi się w głowie kręci. W żadnej ciąży tak nie mialam. W sumie to już nawet dobrze nie pamiętam bo dawno to było.
Kochana, normalne niestety. Ja mam to samo rano zanim zjadłam to zawroty głowy i mdłości, po śniadaniu znów niedobrze ja już sama nie wiem co i jak mam jeść. I tak do wieczora... Płakać mi się chce. A od poniedziałku do pracy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myślę, że to normalne. Mi też się często kręci w głowie i boli głowa. [emoji54]

A ja niedawno wstałam, ale z bólem głowy. [emoji53] Dzisiaj będziemy ogórki robić w słoiki. [emoji12]

Do góry