reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

U nas też ciężka noc bo druga czwórka idzie i mała cierpi. Musiałam ją w końcu wziąć do nas do łóżka i spała chwilę na mnie. Bidulka ciężko przechodzi ząbkowanie, na szczęście tylko w nocy są problemy.

Witam wszystkie nowe mamusie!!

reklama
Super dzięki za informację :)
Niektórzy lekarze mają z tym problem i mówią że woleliby sami bla bla bla.... Nie daj się. Zapisuj do 2. Jeśli to twoja pierwsza ciąża i masz czas chodZić do lekarzy, to jeden prywatnie, drugi NFZ i najlepiej na przemian czyli jeśli masz wizyty Co miesiąc to ustaw sobie aby się ładnie przeplatały, w ten sposób będziesz miała kontrole co 2 tygodnie.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

U nas też ciężka noc bo druga czwórka idzie i mała cierpi. Musiałam ją w końcu wziąć do nas do łóżka i spała chwilę na mnie. Bidulka ciężko przechodzi ząbkowanie, na szczęście tylko w nocy są problemy.

Witam wszystkie nowe mamusie!!
Ile mała ma lat?

Hej dziewczyny, dość dawno sie nie odzywałam, ale jakoś nie mam siły na nic. Całymi dniami przewalam sie z boku na bok, nic nie robię, cały czas mnie muli choć nie wymiotuje i nie mogę sie pozbierać po tym jak zostawił mnie ojciec dziecka Jutro idę na wizytę, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze, choć boje sie ze nie zobaczę serduszka :/

liliija smaruję go emolientami, jakie są dostępne w aptekach, emolium, mediderm, dexeryl, dermedic itp.... kąpiele tez w tym.....
poza tym dostaje 2x 5 mg tab. antyhistaminowej (na alergię)
co 2 dzień 1 tab. 5 mg encorton (steryd) już z niego zaczynam schodzić, bo trawa kończy pylenie i nie chce go dłużej faszerować, a bierze go od kwietnia.
w atakach świądu hydroksyzyna 5 ml w syropie
jest pod stałą kontrola alergologa i dermatologa.
alergolog odczulać go nie może, bo za dużo alergenów (kurz skala 5/5, sierść psa 4/5, kota 5/5, brzoza 5/5, leszczyna 5/5, trawy5/5, soja 2/5, orzechy 5/5)

Hej dziewczyny, dość dawno sie nie odzywałam, ale jakoś nie mam siły na nic. Całymi dniami przewalam sie z boku na bok, nic nie robię, cały czas mnie muli choć nie wymiotuje i nie mogę sie pozbierać po tym jak zostawił mnie ojciec dziecka Jutro idę na wizytę, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze, choć boje sie ze nie zobaczę serduszka :/

Trzymam kciuki za wizytę. Rozumiem, że musi być Ci bardzo ciężko :-(

głowa do góry, teraz masz swój szczególny czas, najpiękniejszy..... z czasem zobaczysz jakie to cudowne, mimo złego samopoczucia ciąża to najpiękniejszy czas... :) w mojej ocenie.
a facet jak niedorozwinięty emocjonalnie to może nawet dobrze, że sobie poszedł, bo miałabyś tylko problem i pasożyta emocjonalnego, bo uważam, że to gówniarz który nie dojrzał do bycia facetem a za seks się bierze.
Poradzisz sobie, musisz tylko znaleźć w sobie siłę i się ogarnąć, na pewno masz bliskich na których mogłabyś liczyć, tylko nie płacz nie załamuj się, bo nie warto.
ja nie pozwoliłabym mu wrócić i nigdy nie chciałabym aby był ojcem dla mojego dziecka po tym jak Cię zostawił. całe życie przed Tobą, będzie dobrze! trzymam kciuki

liliija smaruję go emolientami, jakie są dostępne w aptekach, emolium, mediderm, dexeryl, dermedic itp.... kąpiele tez w tym.....
poza tym dostaje 2x 5 mg tab. antyhistaminowej (na alergię)
co 2 dzień 1 tab. 5 mg encorton (steryd) już z niego zaczynam schodzić, bo trawa kończy pylenie i nie chce go dłużej faszerować, a bierze go od kwietnia.
w atakach świądu hydroksyzyna 5 ml w syropie
jest pod stałą kontrola alergologa i dermatologa.
alergolog odczulać go nie może, bo za dużo alergenów (kurz skala 5/5, sierść psa 4/5, kota 5/5, brzoza 5/5, leszczyna 5/5, trawy5/5, soja 2/5, orzechy 5/5)
Madziek współczuje mu i wam. Musicie mieć ciężko. Rozumiem że do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ale lepiej nie.mieć takiej konieczności. Jakie są rokowania? Alergolog/dermatolog ma jakiś plan?
Na początku też podejrzewałam azs u synka bo miał duże czerwone szorstkie plamy, odkryłam jednak że ziemniak tak na niego dziala

Z tym wstawaniem zobaczymy moj Jas od 4 miesiecy przesypia noc a teraz znow sie zacznie [emoji5]przezyjemy choc cudownie przespac cala noc ...no coz damy rade[emoji5]ja dzis bede robic ogorkicz przyjaciolka mojego taty i z jasiem a jutro brrrrrr do pracy

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry