reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja niestety wszystko prywatnie i juz kilka stow za same badania mam na koncie :-/ w pakietach często cena całościowo jest niższa niz za poszczególne badania razem, lecz na liście sa tez takie badania, jakich lekarz akurat nie wymaga wiec wychodzi na jedno.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm w pierwszej ciąży również chodziłam prywatnie. Dostawalam listę badań z którą szłam do rodzinnego i rodzinny wypisywal skierowania. Bodajże zapłaciłam tylko za grupę krwi swoją i męża.

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do dr Łokieciejewskiego prywatnie, ale w czwartek na NFZ w Policach, żeby skierowania na badania dostać :-) w każdym razie doktor jest genialny, taki pozytywny, normalnie się cieszył, że w ciąży jestem. Super

Ja mam tylko glukozę mocz i morfologie na NFZ
pozostałe 6 czy 8 badań juz prywatnie :/
A co do mdłości u mnie najgorsza była sobota, niedziela nieco lepsza ale dzisiaj to już zdecydowanie lepiej a to 7 tydzień wiec mam nadzieje ze wszystko w porządku

Jak ja chodziłam do szkoły rodzenia to polozone od razu mowily, ze niby maja znieczulenie, ale anestezjolog jest z innego oddziału i nie zawsze ma czas przyjsc, mysle, ze w szpitalach uznaja to dalej za fanaberie, poza tym z tego co wiem, to oni jakos z nfz musza sie za to rozliczac i pisac powod, ale skoro zmieniło sie prawo, to moze bedzie teraz lepiej.
Mają za to bardzo ładne pieniądze.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Hej jak mija noc? My nie śpimy, zwiedzamy hehe
uploadfromtaptalk1470104267706.jpeg

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1470104267706.jpeg
    uploadfromtaptalk1470104267706.jpeg
    579,3 KB · Wyświetleń: 251
reklama
Do góry