reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja niestety wszystko prywatnie i juz kilka stow za same badania mam na koncie :-/ w pakietach często cena całościowo jest niższa niz za poszczególne badania razem, lecz na liście sa tez takie badania, jakich lekarz akurat nie wymaga wiec wychodzi na jedno.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm w pierwszej ciąży również chodziłam prywatnie. Dostawalam listę badań z którą szłam do rodzinnego i rodzinny wypisywal skierowania. Bodajże zapłaciłam tylko za grupę krwi swoją i męża.

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do dr Łokieciejewskiego prywatnie, ale w czwartek na NFZ w Policach, żeby skierowania na badania dostać :-) w każdym razie doktor jest genialny, taki pozytywny, normalnie się cieszył, że w ciąży jestem. Super

Ja mam tylko glukozę mocz i morfologie na NFZ
pozostałe 6 czy 8 badań juz prywatnie :/
A co do mdłości u mnie najgorsza była sobota, niedziela nieco lepsza ale dzisiaj to już zdecydowanie lepiej a to 7 tydzień wiec mam nadzieje ze wszystko w porządku

Jak ja chodziłam do szkoły rodzenia to polozone od razu mowily, ze niby maja znieczulenie, ale anestezjolog jest z innego oddziału i nie zawsze ma czas przyjsc, mysle, ze w szpitalach uznaja to dalej za fanaberie, poza tym z tego co wiem, to oni jakos z nfz musza sie za to rozliczac i pisac powod, ale skoro zmieniło sie prawo, to moze bedzie teraz lepiej.
Mają za to bardzo ładne pieniądze.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Hej jak mija noc? My nie śpimy, zwiedzamy hehe
uploadfromtaptalk1470104267706.jpeg

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1470104267706.jpeg
    uploadfromtaptalk1470104267706.jpeg
    579,3 KB · Wyświetleń: 256
reklama
Do góry