reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej jak mija noc? My nie śpimy, zwiedzamy hehe Zobacz załącznik 765623

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
u nas średnio, ale ja już chyba przyzwyczajona do tego jestem.... mój syn ma AZS o silnym przebiegu i często noce nie przespane przez świąd skory..... najsmutniejsze jest to, że męczy się z AZS od 4 miesiąca życia, początkowo nie działo się nic strasznego, kilka czerwonych plamek.... a od 3 lat to jak nie czerwone plamy, to wysypka, to nadżerki na skórze i tak w kółko.....najuporczywszy jest świąd skóry...zwłaszcza w nocy, minie mu pierwsza faza snu, wstanie na siku i zaczyna się drapanie tak do 3-4 potem do 6 śpi i wstaje, bo jak nie do szkoły w roku szkolnym to w wakacje do babci musi jechać a my do pracy..... ma jeszcze alergii wziewne i pokarmowe, to tez wpływa na skórę u niego, poza tym to nie choruje, był może przez prawie 7 lat 4 razy chory.
tak więc jak zacznie się nocne wstawanie do dzidziusia to nie będzie problem, bo ja od dawna musze wstawać po kilka razy w nocy, bo inaczej zadrapałby się.....

miłego dnia mamuski

Madziek A co na to alergolog? Czym to smarujesz? Mój ma uczulenie na mleko krowie , jajka, cytrusy, ziemniaki, marchewkę, jabłka i kilka innych. Mamy jednak nadzieję że mu minie bo jeszcze malutki jest

Ja też się już nad tym zastanawiałam:) tylko czy tak można?
Oczywiście, a kto Ci zabroni? Za prywatnego płacisz z własnej kieszeni dodatkowo, lekarz z NFZ nic nie ma do gadania, a jak ma jakiś problem to jego problem. Nie musisz rezygnować dla niego. Moją poprzednią ciążę chodziłam do dwóch. W tej też zamierzam, jedynie co, to założę 2 karty ciąży dla porządku lepszego, bo w poprzedniej ciąży lekarze czasami się mylili wpisami

Oczywiście, a kto Ci zabroni? Za prywatnego płacisz z własnej kieszeni dodatkowo, lekarz z NFZ nic nie ma do gadania, a jak ma jakiś problem to jego problem. Nie musisz rezygnować dla niego. Moją poprzednią ciążę chodziłam do dwóch. W tej też zamierzam, jedynie co, to założę 2 karty ciąży dla porządku lepszego, bo w poprzedniej ciąży lekarze czasami się mylili wpisami

Super dzięki za informację :)

reklama
Do góry